Izrael propagandaeszközének nevezték a Wonder Woman sztárját

2021. május 16. 20:15

Gal Gadot a twitteren fejezte ki reményét, hogy véget ér az izraeli-palesztin konfliktus.

2021. május 16. 20:15
null

Keményen támadják a kommentelők Gal Gadot-t, aki a napokban a Twitteren fejezte ki reményét az izraeli-palesztin konfliktus megszűnése és a megbékélés mellett – számolt be az Index. A portál idézi az Egyesült Államokban élő izraeli születésű színésznő bejegyzését, amelyben úgy fogalmaz,

„A szívem szakad meg. Az országomban háború van. Aggódom a családomért, a barátaimért. Aggódom a népemért. Ez egy ördögi kör, ami már túl régóta gyűrűzik. Izrael lakói megérdemlik, hogy szabadon, biztonságban éljenek, ahogyan a szomszédaink is. Imádkozom az áldozatokért és a családjaikért, imádkozom, hogy ez a hihetetlen ellenségeskedés véget érjen, imádkozom, hogy a vezetőink megtalálják a megoldást, hogy békében élhessünk egymás oldalán. Imádkozom a szebb napokért.”

A bejegyzésre rengeteg hozzászólás érkezett, a kommentelők közül sokan támadták a színésznőt. Egyesek  a történelem szemetesládájának, vagy épp Izrael propagandaeszközének nevezték.

„Emlékeztetnélek titeket, hogy Gal Gadot két évig szolgált az izraeli hadseregben, ahol nemcsak hogy tanúja volt az etnikai tisztogatásnak, hanem aktívan támogatta is” – írta egy nő a poszt alatt, hozzátéve: Hogyan szorgalmazhatja valaki az ördögi kör végét, amikor a frontvonal elején áll, ami ezt lehetővé teszi?

Borítókép: MTI/EPA/Nina Prommer

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
istvanpeter
2021. május 17. 16:58
Hát bizony nem egyszerű a szituáció, amikor a zsidóság és az iszlám is a világ ura akar lenni.
01234567890
2021. május 17. 08:17
Mikor takarodik innen a neonáci NDAP1945? Nem kell reagálni a sz..házi hozzászólásaira!!! Takarodjon NDAP1945!!!!!!!!!! Mikor takarodik innen a neonáci NDAP1945? Nem kell reagálni a sz..házi hozzászólásaira!!! Takarodjon NDAP1945!!!!!!!!!! Mikor takarodik innen a neonáci NDAP1945? Nem kell reagálni a sz..házi hozzászólásaira!!! Takarodjon NDAP1945!!!!!!!!!! Mikor takarodik innen a neonáci NDAP1945? Nem kell reagálni a sz..házi hozzászólásaira!!! Takarodjon NDAP1945!!!!!!!!!!
RogerFederer20GS
2021. május 17. 00:02
a józan ha megszólal egyesek sápitoznak.. hova tartunk?
Lotti
2021. május 16. 23:10
Szegény zsidók mindig csak defenzívában vannak. Ezek a jöttment arabok a legmodernebb harci repülőkkel bombázzák le a tel-avivi toronyházakat, harckocsikból lövik Jeruzsálemet. Mindeközben a leghatékonyabb légvédelmi eszközöket használják. Szegény zsidók meg kénytelenek sufniban barkácsolt rakétákkal harcba szállni, amit ezek a "palesztin" álnéven szereplő arabok persze leszednek a levegőben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!