„Hat méter, és a semmibe vezet” – Szentkirályi Alexandra bemutatja Karácsony Gergelyék „legkülönlegesebb” bicikliútját (VIDEÓ)

2024. április 28. 11:34

A főpolgármester-jelölt szerint ez Karácsonyék hozzáállásának mintapéldánya.

2024. április 28. 11:34
null

Nyitókép: Facebook

„Karácsonyék impotens városvezetésének egyik legjobb példája ez a 6 méteres bicikliút, ami a semmiből a semmibe tart. Igen, 6 méter, még lendületet sem lehet venni rajta.

Ez Karácsonyék hozzáállásának mintapéldánya.

A XV. kerületben és Budapesten is változás kell” – olvasható Szentkirályi Alexandra Facebook-oldalán közzétett videójának leírásában, amelyet ide kattintva tekinthetnek meg.

 

Összesen 159 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
manitowoc
2024. április 29. 21:33
I. R. N. I. 2024. április 29. 11:20 "Az nem lehet, hogy ez egy összekötő rész két út között? Miért ne lehetne ilyen célból egy ekkora bicikliútnak is létjogosultsága?" HELYES FELTÉTELEZÉS. Valóban egy összekötő résztől van szó: - a helyszín a Kozák téri autópálya-felüljáró Damjanich utcai oldala - az összekötő szakasz a felüljárótól a Damjanich utcába vezet - korábban, a felüljáróról lejőve a kerékpáros vagy derékszögben jobbra/balra a gyalogos járdára fordulhatott vagy áthajtott a szemben lévő füves területen Damjanich utcába - na, ezen a területen csinálták meg a kerékpáros szakaszt, ami a Damjanich utcában felfestett kerékpársávhoz csatlakozik
Fed74
2024. április 29. 14:51
Éljen Balog Zoltán , Nemzeti fidesz, pedofil védelmező tárca vezetője!!!!!! Pedofidesz ::: Isten , haza , pedofília!!!!!!!!
I. R. N. I.
2024. április 29. 11:20 Szerkesztve
Az nem lehet, hogy ez egy összekötő rész két út között? Miért ne lehetne ilyen célból egy ekkora bicikliútnak is létjogosultsága? Egyébként, Szandinak nem igazán hatékony, sőt harmatgyenge a lejáratókampányosdija.
papamaci57
2024. április 29. 08:59
Csak nem Lakatos Márk Szandi stylistja?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!