2015: vissza a jövőbe!

2015. január 01. 01:06

2015 a Vissza a jövőbe éve: hogy érzi magát a repülő autók, légdeszkák és önműködő tépőzáras cipők korában?

2015. január 01. 01:06

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vigyor
2015. január 01. 16:08
Nagyon hiányzik!!!!! Főleg a magát a testre állító, fűthető dzseki! Na jó, az automata tépőzár is egy kicsit...de legesleginkább az a fura szerkezet, ami az ici-pici pizzából nagyot csinál:-))))))) Meg egy DeLorean is hiányzik:-))))
Vadjoe
2015. január 01. 16:01
Egy netes portál nemrég összefoglalta, hogy mi az, amiben helyes volt, és mi az, amiben tévedett a vissza a jövőbe 2 által sugallt jövőkép. A légdeszka és a repülő autók ilyen tévedés volt, de ami érdekesebb, hogy anno a jövőbeli McFly is telefonfülkéből telefonált, tehát a jövőkép abszolute nem számolt a mobilteló-okostelóval, és persze a mobiltelefon hálózatokkal.
alex44
2015. január 01. 09:13
Az egyik tv csatorna az ünnepekben leadta mind a három részt amit fel is vettem, és meg kell mondjam szerintem technikailag történetileg simán felveszi a versenyt a mostani ilyen témájú filmekkel.Ami a technikai fejlődésünket illeti hát sok minden nem jött be mind ami a filmben volt de én annyira nem is bánom .Mondjuk azért egy időgép nem lenne rossz, én is szívesen vissza is meg előre is repdesnék a jövőbe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!