Vérfagyasztó videón, ahogy az oroszok szuperszónikus bombázója szó szerint mélybe zuhan az égből

2024. április 19. 13:05

Sztavropoli területen zuhant le a Tu-22M3-as típusú repülőgép.

2024. április 19. 13:05
null

Nyitókép: X-képernyőkép

Oroszország Sztavropoli területén lezuhant egy Tu-22M3-as típusú, nagy hatótávolságú bombázó repülőgép – közölte pénteken az orosz védelmi minisztérium. Vlagyimir Vlagyimirov regionális kormányzó a Telegram-csatornáján hozzátette, hogy a balesetnek van egy halálos áldozata, egy pilótát pedig még keresnek. 

A minisztérium azt írta: 

„A személyzet három tagját a kutató-mentő csapat kimenekítette. Egy pilótát jelenleg is keresnek.” 

Vlagyimirov később közölte: „Pontosított adatokat kaptunk a Krasznogvardejszkij körzetben egy orosz katonai repülőgéppel történt balesetről. Mély sajnálatunkra a személyzet harmadik tagja meghalt. Részvétemet fejezem ki családjának és barátainak. A negyedik pilóta keresése folytatódik” – idézte a kormányzót az Interfax.ru orosz híroldal. Hozzátette, hogy a két megmenekült pilótát regionális egészségügyi központokba szállítottak. 

A tájékoztatás szerint a fedélzeten nem volt lőszer. A repülőgép elhagyatott területen zuhant le.

Az előzetes adatok szerint a lezuhanás oka műszaki meghibásodás volt.

(MTI)

 

 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:42
🍓 ️ ­­­A­­­ ­d­­­ö­g­­­ö­­s­­ ­l­á­­­n­y­o­­k­­ ­­v­á­­r­n­­­a­­­k­­ ­­­r­­á­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­.­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­𝗙­𝗨­­𝗡
Mich99
2024. április 21. 13:52
Lezuhant egy meghibásodott repülőgép mélyen bent Oroszországban, de a kijevi nácik máris magukra vették, mint háborús sikert...
Tommaso
2024. április 20. 13:33
Irtani kell a megszállók tisztjeit, katonáit. Erre a nemzetközi jog ad lehetőséget.
2024. április 20. 06:35 Szerkesztve
Nem ismerem ezt a géptipust, de feltételezem, hogy a kerozin a szárnyaiban van. a ez igaz akkor szabotázsgyanús a sztori, mert a lángoló farokrész sérülése tette dugóhúzóba a gépet. Nem robbanás volt, mert végig lángolt. Hajtóműtűz nem felfelé ég és nem ilyen kiterjedten. Nem is napalm módra. Értehetetlen számomra az is. hogy a felvevő nem mutatta a becsapódást, mert annak erejéből és látványából lehetne továbbgondolni a lángforma kiváltó okát. (gyanús, erősen gyanús, de nem bizonyos, viszont én nem konstrukciós hibát gyanítok.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!