Kiborult Lewandowski a korábbi kisvárdai játékosa bombagólja után (VIDEÓ)

2023. szeptember 12. 11:15

A Barcelona klasszisa bocsánatot kért a szurkolóiktól.

2023. szeptember 12. 11:15

„Nagy bajban van a lengyel labdarúgó-válogatott, amely az Eb-selejtezők E csoportjában vasárnap éjjel 2-0-ra kikapott Albániában” – írja keddi cikkében a Magyar Nemzet. Mint a lap fogalmaz: a portugál Fernando Santos által irányított csapatnak öt mérkőzés után csak hat pontja van, és a csoportban az albánok, a csehek és a moldovaiak mögött csak a negyedik helyen áll.

Lewandowski: Bocsánatot kérünk a szurkolóinktól

Erre nincs magyarázat, nemcsak az eredmény katasztrofális, a mutatott játékunk is az volt, bocsánatot kérünk a szurkolóinktól”

– idézi a lap a Barcelona klasszisát, aki szerint „sajnos a selejtezősorozat kezdete óta problémáink vannak, pedig korábban szinte ugyanebben a felállásban eredményesek voltunk”. Lewandowski ugyanakkor Fernando Santos kapitány jövőjét illetően nem kívánt véleményt formálni – írja a portál.

A Magyar Nemzet cikkét a témában itt olvashatja, az albánok egyik fent említett meccsén lőtt bombagólját itt nézheti vissza:

 

Nyitókép: Xavier Bonilla/NurPhoto/NurPhoto via AFP

 

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lististerc
2023. szeptember 12. 17:24
Egy címszerkesztő nem ártana a mandinernél. A lengyelek egyébként tényleg nehéz helyzetben vannak, de volt ez már így.
I feel the earth move under my feet
2023. szeptember 12. 12:06
ÖÖÖ.... nem vagyok fociszakértő.. de talán más is örült volna, ha a mandéner megemlíti a "beidézett" gól szerzőjének nevét is..
letsgobrandon-2
2023. szeptember 12. 12:03
szarügy
hinike2
2023. szeptember 12. 12:02
milyen cím ez? fogalmazzatok normálisan,ha már elbasztátok a mandit
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!