Minden, ami jó

2024. január 31. 22:16

2024. január 31. 22:16
Cast,Iron,Cauldron,Boiling,A,Goulash,Stew,Over,A,Wood

Kövérné Kalmár Mónika „Sütis Móni” írása a Mandiner hetilapban.

Pihotka Tibor nem volt vallásos. Nem járt templomba, nem volt tagja egyetlen egyháznak sem, és ugyanígy soha nem lépett be semmiféle pártba, egyesületbe, klubba, egyletbe  Őrizte függetlenségét. Nem is nősült meg mind ez idáig, noha – vagy éppen ezért – a hölgyek körében meglehetősen nagy népszerűségnek örvendett.

Multinál volt felső vezető, a cég kizsigerelte, de meg is fizette. Sűrűn járt külföldre, vagy itthon utazott el wellnesshétvégére, ha csupán néhány napja volt a kikapcsolódásra. Imádott enni, kutatta a jó éttermeket, bisztrókat, cukrászdákat, kávézókat, reggelizőket, valójában minden kimagasló gasztronómiai produkcióra kíváncsi volt. Hobbiból sommelier-képzést is elvégzett, mert egyre inkább érdekelték a borok. Sőt, már a pálinkák, a ginek, a whiskyk és a sörök is. Mindezt ellensúlyozandó odafigyelt teste megfelelő karbantartására: egy héten kétszer sportolt, havonta többször pedig baráti társaságával túrázott lakóhelyétől hol távolabb, hol közelebb.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!