A Harry Potter-dráma lett az év legjobbja

2016. november 14. 10:32

A Harry Potter és az elátkozott gyermek lett a legjobb színdarab a londoni Evening Standard színházi díjkiosztó gáláján. „Ez a darab az elszigeteltség veszélyéről, az egységről, a családról és a szeretetről szól” – nyilatkozta John Tiffany, a darab rednezője. A gálán egyébként díjat kapott Voldemort is.

2016. november 14. 10:32

A Harry Potter és az elátkozott gyermek című kétrészes színmű kapta vasárnap a legjobb darab díját a londoni Evening Standard színházi díjkiosztó gáláján. A J.K. Rowling Harry Potter-regényfolyama nyomán született drámát nyáron mutatták be a londoni West Enden, a közönség és a kritikusok is elragadtatottan fogadták – emlékeztetett beszámolójában a BBC News.

A díjat Maggie Smith nyújtotta át a darab rendezőjének, John Tiffanynek. „Ez a darab az elszigeteltség veszélyéről, az egységről, a családról és a szeretetről szól” – hangsúlyozta a rendező köszönőbeszédében. A távol lévő Rowling üzenetét a Hermionét alakító Noma Dumezweni olvasta fel az estén. Az írónő meleg szavakkal dicsérte Tiffanyt és a színmű íróját, Jack Thorne-t, akik „egy történet csupasz csontvázából valami egészen különleges alkotást hoztak létre”.

A díjátadón Ralph Fiennes kapta a legjobb színésznek járó elismerést. A színészt a The Master Builder és a III. Richard című darabokban nyújtott alakításáért díjazták. A legjobb színésznő trófeáját Billie Piper vehette át, aki a Yerma főszerepét játszotta a Young Vic színházban.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
3M..
2017. január 05. 14:49
Ez csak természetes, mivel az ötletet a magyaroktól lopták. Voldemort is játszik benne ő is magyar, konkrétan fideszes. Szebb Jövőt!
nope
2016. november 14. 20:09
Ez a színdarab gyalázatosan rossz. Mondom ezt úgy, hogy 15 éve Harry Potter rajongó vagyok. Az új filmeket se fogom megnézni ezek után.
avmanster
2016. november 14. 14:42
……………………………………..________ ………………………………,.-‘”……………….“~., ………………………..,.-“……………………………..”-., …………………….,/………………………………………..”:, …………………,?………………………………………………\, ………………./…………………………………………………..,} ……………../………………………………………………,:`^`..} ……………/……………………………………………,:”………/ …………..?…..__…………………………………..:`………../ …………./__.(…..”~-,_…………………………,:`………./ ………../(_….”~,_……..”~,_………………..,:`…….._/ ……….{.._$;_……”=,_…….”-,_…….,.-~-,},.~”;/….} ………..((…..*~_…….”=-._……”;,,./`…./”…………../ …,,,___.\`~,……”~.,………………..`…..}…………../ …………(….`=-,,…….`……………………(……;_,,-” …………/.`~,……`-………………………….\……/\ ………….\`~.*-,……………………………….|,./…..\,__ ,,_……….}.>-._\……………………………..|…………..`=~-, …..`=~-,_\_……`\,……………………………\ ……………….`=~-,,.\,………………………….\ …………………………..`:,,………………………`\…………..__ ……………………………….`=-,……………….,%`>–==“ …………………………………._\……….._,-%…….`\ ……………………………..,
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!