„Jó éjszakát, Nyugat” – így vezette le a migráció társadalomromboló hatását a híres író

2023. október 23. 10:34

„Volt pár jó éved” – fogalmazott a kanadai professzor a nyugati civilizációval kapcsolatban.

2023. október 23. 10:34

Gad Saad kanadai professzor az X-oldalán fogalmazta meg gondolatait a migráció társadalmakra gyakorolt hatásáról.

Bejegyzésében így indít: „az egyének elhagyják X nemzetet, hogy Y nemzetbe költözzenek: »Kérem, kérem, engedjenek be minket a társadalmukba.  El akarunk menekülni X poklából, hogy Y részévé váljunk«.

Majd felhívta arra a jelenségre a figyelmet, hogy miután „nagylelkűen” beengedték őket az Y nemzetbe, felerősödnek azok a hangok, hogy: „gyűlöljük Y-t. Megvetjük mindazt, amit Y képvisel.  Y egy nyomorult rákos daganat.  Gondoskodni fogunk róla, hogy Y olyan legyen, mint X, amint hatalmunkba kerül”.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezután Y politikusainak reakcióit ismertette. „Y politikusa: A legjobb módja a probléma megoldásának, ha növeljük az X-ből származó emberek számát. Tíz évvel később: Y politikusai teljesen tanácstalanok, hogy miért bukik meg a társadalmuk.

„Jó éjszakát, Nyugat. Volt pár igazán jó éved”

 – zárta gondolatait a professzor.

A vonatkozó bejegyzést alább olvashatják:

***

Nyitókép: STRINGER / AFP

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. október 28. 11:09
Az eheti mandis kakukktojás…😉
Hohokam
2023. október 23. 13:40
Döbbenetes újdonságot mondok, sztem senki nem jött rá - ha pedal-to-metal nyomod a gázpedált nyílegyenesen vezetve, akkor a kanyarban elszállsz. Ez valami egészen hihetetlen, nem?
lhotx
2023. október 23. 12:47
Talált – süllyedt.
Mandiner444hu
2023. október 23. 12:24
Sunyi gerinctelen Mandiner Miért is nem tudjuk még mindig kijavítani saját kommentjeinket? Miért is nem maradunk folyamatosan bejelentkezve legalább a tárgynapon? Miért is nem a címzett kommentje alatt jelennek meg válaszaink? Miért is nem tudjuk még mindig kijavítani saját kommentjeinket? Miért is nem maradunk folyamatosan bejelentkezve legalább a tárgynapon? Miért is nem a címzett kommentje alatt jelennek meg válaszaink? Miért is nem tudjuk még mindig kijavítani saját kommentjeinket? Miért is nem maradunk folyamatosan bejelentkezve legalább a tárgynapon? Miért is nem a címzett kommentje alatt jelennek meg válaszaink? Miért is nem maradunk folyamatosan bejelentkezve legalább a tárgynapon? Miért is nem a címzett kommentje alatt jelennek meg válaszaink? Miért is nem tudjuk még mindig kijavítani saját kommentjeinket? Miért is nem maradunk folyamatosan bejelentkezve legalább a tárgynapon? Miért is nem a címzett kommentje alatt jelennek meg válaszaink?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!