Az első holdraszállás

2012. augusztus 26. 08:46

Az Apollo-11 kilövésétől, a legendás bejelentkezésen és pattogós sétán át, egészen a visszatérésig.

2012. augusztus 26. 08:46

 

Összesen 140 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2.bicnicc
2012. augusztus 26. 21:50
Ne anyázz, röfi. Még akkor sem, ha a Lunokhod-dal beégtetek.
Csomorkany
2012. augusztus 26. 21:18
Namost, számomra még senki nem bizonyította be, hogy van Hold. Így azután természetesen nem hiszek abban, hogy ember ott leszállott. De azért a kételkedést érdemes továbbvinni. Azt sem bizonyította be senki, hogy van Föld. Sőt, ha jól meggondolom, azt sem bizonyította be senki, hogy rajtam kívül van valaki és valami, és nem épp most teremtem magam körül a világot. Lehet, hogy akkor ezt sincs értelme ideírnom?
states
2012. augusztus 26. 19:51
Aki felnőtt fejjel élte át és meg a holdraszállást, és ezzel együtt a keleti blokk (tájékoztatási) politikájának a ki(n)szenvedését, hogy a legkisebb presztízsveszteséggel vészelje át az amerikaiak nyilvánvalóvá vált műszaki-technológia fölényét, az ilyen baromságokkal még véletlenül sem traktálja komentelőket, mint itt néhány troll.
states
2012. augusztus 26. 19:19
Az amerikai holdraszállás a szovjetek számára felért egy tökönrúgással. Nyilvánvalóvá vált ország-világ számára, hogy a szocialista világrend elérte a teljesítőképessége határát, innen már csak lefelé vezet az út, méghozzá gyorsabban, mint ahogy bárki hitte volna akkoriban. A Szovjetuniónak már csak 20 éve volt hátra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!