Molnár Áron kihívta egy bokszmeccsre Majkát, aki inkább átengedné a lehetőséget Sebestyén Balázsnak

2024. április 08. 08:27

Molnár szerint Majka „kajak csávó”, aki a reményei szerint végül nem fog megfutamodni a kihívás elől.

2024. április 08. 08:27
Molnár Áron noÁr

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

Molnár Áron, az RTL-en futó Sztárbox című műsor győztese a közösségi oldalán kifejezte annak a vágyát, hogy egy mérkőzés keretében szeretne összecsapni Majkával, aki épp most tér vissza a csatornához. A rapper-műsorvezető azonban már koránt sem volt ennyire lelkes a lehetőség kapcsán. Szintén a közösségi oldalán reagált, és maga helyett inkább Sebestyén Balázzsal ajánlotta, mivel meglátása szerint Molnár „NoÁr” (a mozgalom) Áron és Balázs amúgy sem igazán kedvelik egymást.

Szevasz, Majka! Hallottam, hogy visszaigazoltál az RTL-hez. Ezt nagy örömmel láttam és olvastam, mert így van lehetőségem, hogy kihívjalak téged egy bokszmeccsre, hogy a 2004-ben megnyert Sztárbox bajnoki övedet elnyerhessem tőled! A tét természetesen az én bajnoki övem is. Remélem, hogy van benned kraft, vagányság és bátorság, és kiállsz ellenem a Sztárbox új évadában egy meccsre

– tette közzé a felhívást Molnár Áron a közösségi oldalán.

Majka szerint Molnárnak ugyan „jól állt a piff-puff”, de sok akadálya van annak, hogy a ringben összecsapjanak. Az első és legfontosabb, hogy annyi munkája van 2024-re, hogy nem tudna rendesen felkészülni.

Ahhoz hogy kiporoljam a feneked, minimum 6-7 hónap felkészülésre lenne szükség, heti 5 nap edzéssel, ami az én időbeosztásom mellett meg Tom Cruise-nak se sikerülne a Mission Impossible 8-ban. Persze lehetnék olyan is, aki felmarkolna egy zsák pénzt, szarna mindenre, és az első menetben hanyatt vágja magát, de az nem én vagyok. Ha már elvállaltam valamit, megcsinálom rendesen. És ezt nem tudnám

– írta Majka, majd egyfajta mentőötletként bedobta Sebestyén Balázs nevét a sajátja helyett.

„Ha akarod viszont rád küldöm az egyik emberemet, mert régóta a begyében vagy. Sebestyén Balázsnak hívják, és semmi dolga sincs azon kívül, hogy a kakassal kel reggel. Délután pont el tud menni felkészülni. Nekem azt hiszem, mondta is egyszer , hogy nem nagyon csíp téged” – tette hozzá Majka.

Egyelőre nem tudni, hogy Sebestyén Balázs mit szól megtisztelő ajánláshoz.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:13
🍓 ️ ­­­A­­ ­­­d­­­ö­­g­­ö­­s­­­ ­l­­­á­­n­­­y­o­­k­­­ ­­v­­­á­­­r­n­a­k­­ ­­­r­­­á­­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­­.­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­𝗨­𝗡
Sale
2024. április 09. 15:06
Ez a NoÁr fogyatékkal élő vagy csak az akar lenni? Verje már el valaki,hogy megnyugodjon!
kobi40
2024. április 08. 10:44
Majorosnak nincs szüksége effajta turbó reklámra.
kobi40
2024. április 08. 10:42
Novicsok-5 ••• 2024. április 08. 09:19 • Szerkesztve Majoros zenésznek szegődött.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!