Végre akadt valaki, aki örömmel bokszolna Molnár Áronnal – egy nő

2024. április 08. 21:14

Őt viszont Molnár utasította vissza.

2024. április 08. 21:14
MOLNÁR Áron

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Egyre bonyolultabbá kezd válni, hogy Molnár Áron színész, a noÁr mozgalom vezetője kivel is akar bokszolni. Miután Majka és Sebestyén Balázs sem volt hajlandó kiállni Molnárral egy „sztárbokszra”, végül Ráskó Eszter – aki Sebestyén Balázs műsorvezetőtársa – elfogadta a lehetőséget és kihívta Molnárt.

Most viszont a színész futamodott meg, és visszautasította Ráskó kihívását. 

Molnár arra hivatkozott, hogy premierje lesz hamarosan és főpróbahetet tartanak. A színésznek, aki egyébként ismert ellenzéki aktivista is, természetesen most is sikerült egy kis politikát belevinnie a mondandójába, miszerint úgy tudja, hogy Ráskó Eszter a „bögyében van” Rogán Antalnak, így szerinte inkább vele kellene bokszolni a műsorvezetőnek.

Egyre kevésbé érthető, hogy mit is akar elérni ezzel a mostani mutatványával Molnár Áron, de úgy tűnik, beigazolódik Krúbi véleménye, aki korábban arról beszélt, hogy Molnár Áron egy „kellemetlen” figura.

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-77
2024. április 30. 18:53
🍓 ️ ­­A­­ ­­­d­ö­­­g­­­ö­­­s­­ ­­l­­­á­n­­­y­o­­­k­­ ­v­­­á­r­­­n­a­­­k­­­ ­­­r­­á­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­.­­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­𝗨­­𝗡
Kemenesfalvi
2024. április 09. 17:03 Szerkesztve
Én szívesen kiállok noárkával (meg akárkivel) boxolni. De előre leszögezem, hogy semmikor nem érek rá. Na, elfogadod a kihívást gyíkarc?
atti64
2024. április 09. 11:06
A MI KIS FALUNKBA SZEREPEDET TUL TOLTAD RENDESEN ÖCSÉM!!
ujujuj
2024. április 09. 09:16
Ennek a köcsögnek tényleg nem mondja el senki, hogy álljon már le, ne égesse magát tovább? Ez tényleg csak ellenséggel van körülvéve? Van, aki szerint nem ciki ez a bokszolós keménykedés?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!