„Bibis lett a könyököm” – Sebestyén Balázs is továbbpasszolta NoÁrt

2024. április 08. 09:23

Ráskó Esztert javasolta ellenfélnek a ringben.

2024. április 08. 09:23
null

Nem áll meg a bokszmizéria: kezdődött azzal, hogy Molnár Áron jelezte, szívesen megmérkőzne a ringben Majkával, hogy elnyerje tőle a 2004-es Sztárbox győzelméért járó övet. Majka erre válaszul azt írta: nincs erre ideje, és maga helyett inkább Sebestyén Balázst ajánlja ellenfélnek.

A rádiós műsorvezető erre Facebookot ragadott, és udvariasan elutasította a felkérést, egész pontosan ezt írta:

Kedves Áron! Ne haragudj, de nem tudok kiállni ellened, van egy nagyon makacs bokasüllyedésem, illetve bibis lett a könyököm a hétvégén, mert elestem a bicómmal!

Hozzátette ugyanakkor, hogy nagyon szívesen „ráküldi” Áronra az egyik emberét, akinek a rapper-aktivista „régóta a begyében” van: 

Ráskó Eszternek hívják, és semmi dolga sincs azon kívül, hogy a kakassal kel reggel. Sokszor látom árnyékbokszolni itt a rádióban a teraszon, és ha dühös mindig lever egyet a Ferinek, aki mellette ül 

Ráskó Eszterről, aki Vadon Janit váltotta Balázsék reggeli rádióműsorában, így nyilatkozott a műsorvezető: „szerintem elképesztő ütőereje lehet, látva a bicepszét és Feri látleleteit.. Nekem azt hiszem mondta is egyszer, hogy nem nagyon csíp téged...”.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:13
🍓 ️ ­­­A­­ ­d­ö­­­g­ö­­s­ ­l­á­n­­y­­­o­­­k­­­ ­v­­­á­­­r­­n­­a­­­k­­ ­­r­­á­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­­.­­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­𝗙­𝗨­­­𝗡
Nimril
2024. április 08. 21:12
"noár az a mozgalom" :D vagy mi a faszom. Egyszemélyes.
Dunhill67
2024. április 08. 17:49
"Molnár Áron jelezte, szívesen megmérkőzne a ringben Majkával"....mindkettőt utálom,de szerény véleményem szerint az ózdi cigánygyerek a szart is kiverné ebből a "pólóárus"-ból
5m007h 0p3ra70r
2024. április 08. 12:10
» szintetikus 2024. április 08. 10:38 Bugafejű Balázs amúgy sem lenne nagy ellenfél.« Magyarra meg Dobrevet küldték. El is marad a vita.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!