Felfüggesztette az Országgyűlés a Gyurcsány-párti politikus mentelmi jogát

2024. április 30. 11:51

A DK országgyűlési képviselőjét Áder János volt köztársasági elnök testvére jelentette fel rágalmazás miatt.

2024. április 30. 11:51

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

A Mandiner hétfőn beszámolt róla, hogy az Országgyűlés mentelmi bizottsága azt javasolja a parlamentnek, függessze fel a DK-s Gy. Németh Erzsébet mentelmi jogát.

Az Országgyűlés kedden felfüggesztette Gy. Németh Erzsébet mentelmi jogát – írja a 24.hu. A DK Országgyűlési képviselőjét Áder János volt köztársasági elnök testvére jelentette fel rágalmazás miatt,

a parlament pedig 140 igen szavazat, 43 nem szavazat mellett tartózkodás nélkül felfüggesztette a mentelmi jogát a politikusnak.

A képviselő ellen az „Újabb bizonyíték van az orbáni pedofilhálózat működésére!” címmel megjelent online sajtótájékoztatón – nagy nyilvánosság előtt – közzétett állításai miatt tett feljelentést Pölöskei Gáborné, Áder János testvére.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax-2
2024. május 01. 11:34
HAJDE! BBBÖZSIKE ÉÉÉÉDESS..BBBÖZSIKE DRÁÁÁGA FELEGGYEN EL!......danolja majd GYÉ, AMIKÓ KISKEGYED A HŰVÖSÖN CSÜCSÜL.........
KBA98
2024. április 30. 17:13
Ideje volt! Ki a következő?
zakar zoltán béla
2024. április 30. 14:40
SzemÉRMEteS Erzsók a helység kalapácsa...
gyaloggos
2024. április 30. 14:23
GYÉB és a hozzá hasonlók arra is méltatlanok, hogy a PARLAMENTET kívülről nézhessék nemhogy ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELÉNT lébecoljanak ott!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!