Barcelona előkelő részén rabolták ki Lakatos Márkot

2023. augusztus 10. 16:18

A divattervező erről Instagarm-oldalán számolt be.

2023. augusztus 10. 16:18
null

Kedd este kirabolták Lakatos Márkot. A divattervező épp nyaralását töltötte Barcelonában, mikor a város „legelegánsabb főutcáján” egy motoros kitépte a kezéből a táskáját.

Lakatos ismertette, hogy odalettek a hitelkártyái, készpénze, dokumentumai. De egyben a Nanushka táskának és az edző felszerelésének is búcsút mondhatott.

„Szörnyű érzés. Úgy érzed, mintha összekoszoltak volna. Hibásnak érzed magad, egyből azt számolgatod, hogy mit rontottál el. 

Pedig egy bűnöző támadott meg és »erőszakolt meg«” 

– fogalmazott a divattervező.

„Nem hagyom, hogy elrontsa a nyaralást ez a szemétség! Ért egy nagy nyereség is. Megerősített egy régi barátságot. Köszönöm, hogy mellettem vagy és segítettél!” – zárta gondolatait Lakatos Márk.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Abafy Alfréd
2023. október 24. 16:04
Oda meg hogy engedték be a latyakost ?
jeva081308
2023. augusztus 11. 13:04
Manyi, Manyi itthon maradtál volna akkor ezt nem történt volna meg veled. Látod, látod kis haszontalan, mert mindig csak az a nyugat!
bölcsuhú
2023. augusztus 11. 09:51
Ja, ha a buzi keresi a bajt! Nem kell ilyen helyekre menni, feltűnő külsővel és csábitó értéktárgyakkal magadon! Nem az talált mg akit szerettél volna, van ilyen! De látod, itthon ez mégsem fordult még elő veled.....pedig hát szerintetek hol vagyunk a spanyoloktól....
Ehetős Odó
2023. augusztus 11. 09:30
Milyen az a Nanushka ridikül? Biztosan rendkívül értékes a buzgárok körében…
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!