Index: Csődvédelmet kért az Ulpius-ház Könyvkiadó

2015. március 17. 17:22

Az Index információi szerint csődvédelmet kért az Ulpius-ház Könyvkiadó. A céget nem sikerült elérni, de a Cégközlönyből kiderült, hogy áthelyezték a székhelyét és telephelyeik közül közül hármat megszüntettek. 2013-ban még hasított a Frei Tamás és Kepes András könyveit is kiadó cég.

2015. március 17. 17:22

Az Index szerint csődvédelmet kért az Ulpius-ház Könyvkiadó. A cég vezetését egyelőre nem sikerült elérni, de a nyilvános cégadatok szerint a 2013-ban még elég jól álló cég nemrég áthelyezte a székhelyét és három telephelyét megszüntette. A három telephely boltokat takar, melyek most zárva tartanak – az Indexnek azt mondták, hogy leltáraznak.

A könnyebb sikerkönyveket, például A szürke ötven árnyalatát kiadó cég a kiadás mellett saját bolthálózatot is üzemeltet. Náluk jelentek meg például Frei Tamás, Kepes András és Fejős Éva regényei is.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
f.judit
2015. március 18. 07:47
Most kellene bejelenteni mindenkinek aki csőd közelben van,legalább letudjuk egyszerre!
polnemkor
2015. március 17. 22:10
Egy héber kiadó bedőlhetne? Ez nagyon meglepne, nem is hiszem.
néhai Ch.Pilot
2015. március 17. 19:12
"Kedves" Index: leltároznak, nem leltáraznak (maximum betárazhatnának - de az meg fegyverkereskedés esetében lenne csak értelmezhető.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!