Debrecenben tüntet anyák napján Magyar Péter – övcsatos plakátokkal várták a helyiek

2024. május 05. 14:02

Kósa Lajos szerint erre a napra tüntetést szervezni „a normális gondolkodás teljes hiányát” jelzi.

2024. május 05. 14:02
null

Nyitókép: HAON/Molnár Péter

Magyar Péter, a baloldal új messiása tüntetést jelentett be Debrecen központjába anyák napjára, aminek apropójából helyiek nadrágszíjat ábrázoló plakátokat helyzetek ki a tüntetés helyszínére, hogy így várják a baloldali politikust. A Magyar Péter féle tüntetésről a 444 kérdezte Kósa Lajost, a Fidesz alelnöke szerint

tuskóság, hogy a Tisza Párt alelnöke anyák napjára szervez demonstrációt. 

Fotó: HAON/Molnár Péter

Kósa szerint az ötlet „a normális gondolkodás teljes hiányát” jelzi. Szerinte Magyar Péterben „semmi normális gesztus nincs, ami jól jellemzi a személyiségét is”. Hozzátette, normális esetben az emberek születésnapon sem tartanak gyászünnepséget, ahogy október 6-án sincs örömparti. Magyar Péternek azt tanácsolta, hogy inkább vegyen egy csokor virágot a volt feleségének, 

Varga Juditnak, mert bármi történt, csak „szült neki három gyermeket”.

Varga Judit: Késsel járkált az otthonunkban

Varga Judit márciusban megtörte a csendet, és Hajdú Péternek egy hosszú interjúban vallott arról, hogy valójában milyen ember is a baloldal új üdvöskéje. Az egykori igazságügyi miniszter többek között azt is elmondta, volt olyan eset, amikor volt férje késsel a kezében járkált a közös otthonukban.

Fotó: HAON/Molnár Péter

Az interjúban Varga Judit azt is elmondta, hogy Magyar Péter állandóan azzal zsarolta őt, hogy majd kitálal az otthon történtekről, nyilvánosságra hoz általa titokban készített hangfelvételeket. A fenyegetések és zsarolások mellett azt is megtudhattuk Varga Judittól, hogy a férje folyamatos lelki terrornak tette ki, elmondta, hogy 

férje egyszer például az mondta neki, hogy olyan, mint egy egysejtű fakocka.

Ezt is ajánljuk a témában

Rendőrségi jegyzőkönyv: 

A Mandiner birtokába jutott a HVG által megszerzett teljes rendőrségi jelentés Magyar Péter agresszív fellépéséről, a családját, a feleségét és az intézkedő rendőröket akadályozó magatartásáról.

Ezt is ajánljuk a témában

A jegyzőkönyvet rögzítő rendőr hangsúlyosan kiemelte, hogy a lakásból folyamatos kiabálást, koppanást, csattanásokat lehetett hallani, ráadásul fokozódó mértékben. A rendőr hivatalosan rögzítette azt is, hogy Varga Judit kiáltását is lehetett hallani: „Engedj el!”.

Fotó: HAON/Molnár Péter

 A jegyzőkönyvből kiderült, hogy Magyar trágár kifejezésekkel illette gyermekei édesanyját, a rendőri felszólításoknak nem engedelmeskedett, a hatóság munkáját akadályozta, Varga Juditot pedig személyi szabadságában próbálta korlátozni. Annak ellenére, hogy a felesége többször határozottan követelte, hogy engedje el. Ahogy az intézkedő rendőr leírta: 

Magyar „végig agresszívan, fenyegető és megfélemlítő módon viselkedett”. 

Öngyilkosságot szimulált 

Ahogy arról a Mandineren beszámoltunk,  a Bors megszerezte az Országos Mentőszolgálat jegyzőkönyvét arról az esetről, amikor Varga Judit mentőt hívott Magyar Péternek, mert azt gondolta, hogy a férje öngyilkos lett.

Ezt is ajánljuk a témában

Az esetről Varga Judit már korábban beszámolt Hajdú Péter műsorában is. A korábbi igazságügyi miniszter akkor így fogalmazott: „Amikor megtaláltam, ott volt mellette egy levél Xanax és már csak egy darab volt benne a tízes levélen. Nem tudtam, hogy most egyet vett be, vagy kilencet, vagy nyolcat. Nem kockáztathattam nyilván, ez alapvető emberi kötelesség. Úgyhogy fogtam, felhívtam a mentőket.”

Fotó: HAON/Molnár Péter

A Bors most megszerezte a kivonuló mentők jegyzőkönyvét, amiből kiderül, hogy a negyvenes férfihez 

mérgezési tünetek miatt kértek mentőt Varga Judit és Magyar Péter lakására, 2023 februárban.

Az esettel kapcsolatban Magyar azt mondta a Telexnek, hogy feljelentést tesz a jelentést bemutató médium ellen. A portálnak az OMSZ megerősítette: kivizsgálják, hogy kerülhetett nyilvánosságra a jelentés.

Összesen 715 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-82
2024. május 18. 02:08
🍓 ️ ­­­I­­­g­­a­z­­­i n­­i­m­­f­o­­m­á­­n­i­­á­­­k­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­­.­­𝐗­𝟏­𝟖­.­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
atis123
2024. május 06. 05:48
Poloskapetinek nem győzik venni a kaja utalványokat amiket osztogatnak, nem hiába ugyanazok az arcok vannak mindenhol
mreinstand-2
2024. május 06. 03:01
Kósa, mi van a csengeri örökössel? Anyád megkapta már a pénzt? Disznópásztor!
csapláros
2024. május 06. 00:25
alexandrosz-2 2024. május 05. 22:16 ...Véletlenül se feledjük, hogy ... a baromságodat már sokadszorra ismétled, mi meg fetrengünk a röhögéstől, ahogy ereszted a fosodat a gatyádba a nagy erőlködéstől.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!