Támadják a hollywoodi színésznőt, amiért ki mert állni Izrael mellett

2023. november 09. 07:13

Az internetezők szerint a Csodanőt alakító Gal Gadot rossz színésznő, de azt jól eljátszotta, hogy érdeklik az emberi jogok.

2023. november 09. 07:13

Gal Gadot izraeli származású színésznő a napokban azzal került a kommentelők célkeresztjébe, hogy férjével támogatja egy, az Izraeli Védelmi Erők (IDF) által készített 47 perces dokumentumfilm terjesztését az izraeli háborúról az Egyesült Államokban – számol be a Newsweek.

A videó a Hamász október 7-i brutális támadását dolgozza fel, amelyet az IDF már múlt hónapban bemutatott a nemzetközi sajtónak. 

Az Oscar-díjas rendező, Guy Nattiv, aki szintén sokat tett azért, hogy a filmet az Egyesült Államokban is bemutassák, elárulta, hírességek és közéleti személyiségek jelenlétében tervezik levetíteni a dokumentumfilmet, aminek megvalósulásához a Csodanőt megformáló színésznő, és férje is nagyban hozzájárult.

Az izraeli színésznőt azóta rengeteg támadás érte a közösségi médiában, amiért saját hazája mellé állt a konfliktusban, a kommentelők szerint figyelmen kívül hagyva a Palesztinában végbemenő népirtást.

Gal Gadot, az Izrael által támogatott népirtás propagandistája. Lehet, hogy szuperhőst játszott, de nem több, mint egy egyszerű propagandista, a népirtás támogatója” 

– olvasható egy X bejegyzésben. Egy másik felhasználó szerint pedig, bár rossz színész, azt jól eljátszotta, hogy érdeklik az emberi jogok.

Nyitókép: KENA BETANCUR / AFP

 

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nemkellnév
2023. november 10. 00:59
A félretájékoztatás rendszerszintű a világban. Valaki hall vagy olvas valamit és ha kellően nagy marha, akkor képes statáriális durvaságot is cselekedni. Az emberiség java ilyen. Ez van.
gacsat
2023. november 09. 21:59
Debra Winger amikor kellett be is vonult Izraelbe katonának.
Szvv
2023. november 09. 15:17
Ha nem mond semmit, az ilyenek akkor is utálni fogják mert Izraeli származású. Gondolom ők azt gondolják a zsidóknak le kéne ülni a földre feltartott kézzel, és lelőni, lefejezni. Mert ők ezt akarják. Sok október 7-ét. Mégis mit kéne tenniük a zsidóknak? Ha már a létezés a tét és megegyezni sem lehet velük, mert ami számukra elfogadható az az életébe kerül +8 millió emberébe ,kiirtani akarnak és ezt meg is mondták, pont ugyan ezt csinálnám amit most Izrael. Hamasz engedje elmenekülni gázából a civileket , és a többi ha már annyira “büszkék a mártírságukra” dögöljön meg ott. Dózerolják be az összes gyilkost a betonba. Fontos hogy ezeket a szociopata vezetőket elfogják. Külföldön élnek, dúsgazdagok.Elfingja magát igér a sok primitív kölyök megy és simán mindenféle lelkiismeretfurdalás nélkül kapával lecsapja egy 5 éves fejét. A szülei pedig büszkék: allah akbar. Nem hinném, hogy pszichológushoz kellene járnia ezután. Félelmetes. Kineveltek egy egész generációnyi szociopatát.
Beszélgető
2023. november 09. 13:50
Van kompromisszum. Gal Gadot jó szinésznő, a gyerekeket sehol sem szabad megölni. Aki gyerekeket teszi halálos veszedelemnek, jelesül: rakéták elé állítják fedezéknek, azokat ki kell irtani, írmagjuk se maradjon!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!