Izrael keresztény szövetségeseinek toplistáján Chuck Norris és a Hit Gyülekezetének vezetője

2022. október 10. 16:04

Sőt, Németh Sándor meg is előzte a texasi kopót.

2022. október 10. 16:04
null

Az Izrael Szövetségesei Alapítvány (IAF) közzétette Izrael állam „Top 50 keresztény szövetséges” listáját, amelyre a világ minden tájáról és a különböző keresztény felekezetekből származó férfiak és nők kerültek fel. 

A listán a lelkészek mellett hollywoodi sztárok és politikusok is szerepelnek, szerepel többek között Chuck Norris is (34. hely), valamint a Hit Gyülekezetének vezető lelkésze, Németh Sándor is (13. hely). 

Keresztény támogatóink felbecsülhetetlen értékű munkájának elismerése az irántuk érzett hálánk fontos megnyilvánulása”

idézi Josh Reinsteint, az IAF igazgatóját a Neokohn. „Mindegyikük példaként szolgál arra, hogy az Izraelért folytatott hitalapú diplomácia milyen messzemenő hatással bír, helyi és nemzetközi szinten egyaránt. A keresztények, nem pedig az országok azok, akikre számíthatunk, hogy mindig Izrael mellett állnak” – mondta Reinstein.

A teljes listát megtekintheti itt.

 

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ricsibmf
2022. október 11. 00:26
Az a lista ahol nem Chuck Norris az első, nem létezik!
Tolókapu
2022. október 10. 20:48
Chuck Norris tudja. hogy hol van két párhuzamos egyenes metszéspontja. Ha nem hiszed el ezt az állítást, akkor nézd meg jól a fent szemléltetett fotót!
mokány
2022. október 10. 19:05
Godless America .
annamanna
2022. október 10. 17:43
"Izrael keresztény szövetségesei" Mire szövetkeznek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!