Hosszú Katinka morális lambadája 

2023. június 28. 16:38

Hosszúnak és az egyéni érdeknek azért van előélete a NER-ben.

2023. június 28. 16:38
null
Pető Péter
Pető Péter
24.hu

»Sajnálatos módon úgy látszik, a sportban az egyéni érdekek még mindig megelőzhetik a szakmai érdekeket. Így nem kaptam meg a lehetőséget, hogy az úszóakadémiámat elkezdhessem«írja Instagram-oldalán Hosszú Katinka, miután nem kapott zöld utat elképzelése megvalósítására.

Nem állítom, hogy a NER tizenharmadik évében azonos időközönként és intenzitással háborodok fel bizonyos eseményeken, mint a rendszer első szakaszában, elvégre ebben a korszakban is elegendő tapasztalatot szerezhettünk már az igazság és a valóság vattacukkorrá alakításáról. Ha csak a Direkt36 által feltárt minapi ügyre tekintünk, pontosan tudjuk, hogyan hazaárulózhatna a Fidesz ellenzékben, ha arról értesülne, hogy egy szuverenitásról és magyar érdekről kiáltozó kormány a budapesti lakóövezetek közvetlen közelében engedi a kínai kommunistáknak vegyianyagelosztó-központ létrehozását úgy, hogy magyar oldalról a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter köre tűnik fel az üzletben.

A rendszer mindennapjai gazdagon telítettek ehhez hasonló, a nemzeti érdek és a patrióta fordulatokat karikírozó bizniszekkel, amelyek közös jellemzője, hogy a közösség jövőjét szomorítják, de cserébe valamelyik mindig a közösből, az államból, de sohasem ötletből, innovációból, teljesítményből vagyonosodó klán jól jár vele.

Hosszú Katinka minapi fölszólalása pedig prímán jelzi, a NER szellemisége hogyan mérgezi meg még azoknak a gondolkodását is, akik egyébként úgy nőttek fel, hogy tiszta versenyeket kellett teljesítménnyel nyerniük: ugyanonnan indultak, mint a többiek, egyszerre rajtoltak, és akkor nyertek, ha előbb értek célba, mint a többiek. Merthogy Hosszúnak és az egyéni érdeknek azért van előélete a NER-ben.”

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Abafy Alfréd
2023. június 29. 12:24
pető? egy pető a sok pető közül. egy faszkalap mint a többi pető
MZ/X
2023. június 29. 08:24
Kicsi belterjes, ha majd szerzel néhány olimpiai aranyat, majd akkor makogj...!
Libernyákkomcsi nem hülye csak aljas
2023. június 29. 06:42
Komcsikáim! Tényleg már csak egy terhes nőből nézitek ki, hogy nem tud benneteket úgy pofán vágni, hogy feltöröljétek a padlót?
Palatin
2023. június 28. 22:42
Petö Péter nevét boncolgatván, betüit kissé átrendezvén a következö üzenet rajzolódik ki: ÖTRE PÉPET. Ez egy óvodai kiszámolós játék lehetett, amiben Pepe annakidején szocializálódott. A gyerekek számolnak, és akire az öt kerül, az kakil egyet és kiáll. Aki egyedül bennt marad a végén az gyöz és lepisili, amit a többiek kakiltak. Nos, ehhez a játékhoz hasonlit az is, amit a felnött-óvodás Pepe itt nekünk elöad. Nevetségesek tudnak lenni ezek a gyermekkorból visszamaradt beidegzödések.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!