Beszakadt az úttest egy kisbusz alatt Budapesten (KÉPEK)

2024. április 27. 15:43

Egy pince födéme nem bírta a 3,5 tonnás súlyt a VII. Kerületben.

2024. április 27. 15:43

Nyitókép: Erzsébetváros Rendészeti Igazgatósága Facebook-oldala

 

Beszakadt az úttest a Kazinczy utca 22. szám előtti járdaszegélynél egy 3,5 tonnás kisbusz alatt, kiderült, hogy a keletkezett kátyú alatt egy pince található – közölte közösségi oldalán Erzsébetváros Rendészeti Igazgatósága.

A rendészet járőrei biztosították a helyszínt, majd a tűzoltók kiemelték az autót. A rendészet hozzátette, hogy az elkövetkező időszakban korlátozásokra lehet majd számítani a Kazincy utcában, ugyanis nemcsak helyreállítják az érintett útszakaszt, de útvizsgálatra is sor fog kerülni.

Az esetről készült fotókat az alábbi bejegyzésben tekintheti meg:

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Janika50
2024. április 28. 21:11
Járdán várakozni akkor lehet, he ezt jelzőtábla, vagy útburkolati jel kifejezetten megengedi. Olyan járművel, melynek tengelyterhelése, -bármely tengelyen- az egy tonnát meghaladja megállni is tilos. Iiiiigen. SUV, piyysziiin eszjúúúviii járművezető társak. És az nem mentesitt, hogy itt, ott van dolgom. A rendelkezéseket illik betartani és nem arra hivatkozni, hogy mások is igy várakoznak.
states-2
2024. április 28. 09:13
Karógeri alatt beszakadt nem csak az úttest, hanem a város is.
cutcopy
2024. április 27. 17:48
Kocsmás romnegyed..
szintetikus
2024. április 27. 17:27
Az Orbán Viktor fideszes vezető által elkövetett forrás megvonások ide vezetnek. Mert a felcsúti döbrögi bizony így jár el.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!