A haladók szerint a fajok közt nem lehet különbséget tenni. Sőt, tilos!

2022. július 29. 08:32

Ellenben megkülönböztetnek 74 nemi identitást.

2022. július 29. 08:32
null
Pozsonyi Ádám
Facebook

„A haladók világraszóló őrjöngést rendeznek azért, mert valaki kimondott egy szót: »Faj«.

És szerintük a fajok közt nem lehet különbséget tenni. Sőt, tilos!

Mondjuk érthető, ők a férfi és a nő közt sem tudnak különbséget tenni, ami hagyján. De ezt meg is tiltanák.

Ellenben a haladók megkülönböztetnek 74 nemi identitást.

Szóval vegyük át: Tilos megkülönböztetni azt, ami létezik, és tényleg különböző. De illik és kötelező különbséget tenni ott, ami kizárólag csak a fejükben létezik.”

Kiemelt kép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2022. július 29. 19:26
Ha egy szót magyar helyett külföldiül mondunk, attól még a jelentése nem változik meg. Nem, ez nem kocsma, ez pub. Nem, ez nem szökőár, ez cunami. Nem, ez nem faj(ta), ez rassz.
franky 78
2022. július 29. 19:14
Bucó! "Felső határ a csillagos éééég!" :)
Vakvágány
2022. július 29. 18:02
Majd amikor egy építkezésen dolgozók között legalább a fele nő lesz, akkor elhiszem, hogy a két nem között nincs különbség. Én meg egy nőt se láttam fizikai munkásként építkezésen. Pedig vasalni ott is lehet.
budapesti
2022. július 29. 16:58
"És szerintük a fajok közt nem lehet különbséget tenni. Sőt, tilos! Mondjuk érthető, ők a férfi és a nő közt sem tudnak különbséget tenni, ami hagyján. De ezt meg is tiltanák. Ellenben a haladók megkülönböztetnek 74 nemi identitást." Szóval akkor lehet választani, hogy valaki vagy rasszista, vagy genderőrült? Kösz, egyikből se kérek - és azokból se, akik ezt a hamis kettősséget kínálják fel. Ha a skizofrének és a paranoiások kölcsönösen bolondnak nevezik egymást, ahhoz nekem mi közöm?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!