Mondjatok már légyszi olyan munkahelyet, ahová nem kell bejárni!

2022. május 17. 22:48

Ha valaki nem akar bejárni, akkor ne akarjon képviselő se lenni. Lehet, hogy én vagyok fordítva bekötve?

2022. május 17. 22:48
null
Szebeni István
Facebook

„Esküszöm, nem akarom szítani a tüzet, de kíváncsi vagyok a véleményetekre.

Mondjatok már légyszi olyan munkahelyet, ahová nem kell bejárni? Mert az, ami Parlamentben folyik, sokszor egy kabaréhoz hasonlít. Bemegyünk, kimegyünk, benézek, kinézek, mint annak idején a Skála kópé. Ti is így jártok dolgozni? Mert szerintem nem.

Én se azokat a híreket mondom el, amit kedvem tart, a buszsofőr nem ott áll meg, ahol gondolja, és a nőgyógyász se akkor segíti a szülést, ha épp van kedve. De, legalább dolgozunk. Nem megyek ki a Tények alatt, ha nem tetszik egy hír, a sofőr lerak minket a megállóban, az orvos pedig segíti a gyermek világrajöttét.

Az, hogy egyes ellenzéki képviselők viszont úgy kezdik, hogy a Parlamentet egyfajta hobbimunkahelynek gondolják, 4 éves szerződéssel, fix zsetonnal, albival, benzinkártyával, stb. az számomra teljesen elfogadhatatlan.

Ha valaki nem akar bejárni, akkor ne akarjon képviselő se lenni. Lehet, hogy én vagyok fordítva bekötve?

Tessen mán dógozni is egy kicsit a fizuért, jó, ha lehet ilyet kérni...

Ölelés.”

Nyitóképen a Momentum-frakció egy része a parlamentben. Fotó: Földházi Árpád/Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ivanoohe
2022. május 18. 18:57
Bemegy a paraszt kap fizetést. Nem megy be nem kap. Ezt meglehet oldani időarányosan. Van pénze ami fix Na abból levonni azt a napokat amikor nem megy be vagy kivonul. Mi ebben a nehéz ? Miért nem így csinálják ?
lyon
2022. május 18. 14:49
Aki nem "igazoltan hiányzik" annak nem kell, hogy fizessenek "semmit". De tényleg semmit. Sőt, számon kell kérni és ő fizessen vissza, ha már elküldeni nem lehet. Meglátnánk ki fog hiányozni és miért. Ennyi.
Bika57
2022. május 18. 14:30
Ők,homofiszbe akarnak dolgozni.
Alcofrybas
2022. május 18. 13:08
„Ha valaki nem akar bejárni, akkor ne akarjon képviselő se lenni. Lehet, hogy én vagyok fordítva bekötve?” KÉRDÉS: tudsz-e olyan eredményt, teljesítményt mondani, ami alapján – teszem azt – egy Gyurcsány Ferenc, Hajnal, Fekete-Győr, Jámbor, Kálmán Olga, Tordai vagy egy Jakab esetében érdemes várakozó álláspontra helyezkedni, vagy egyszerűbb eltekinteni a jelenlétüktől. A magam részéről nem büntetném őket, hanem fizetnék nekik, hogy távol maradjanak. Vagy akkor már küldjenek maguk helyett valakit, mint annak idején a távollevők követeit, lásd Kossuth Lajos, avagy miből lesz a cserebogár. Szóval lehet, hogy fordítva vagy bekötve, ja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!