Minek ide minisztérium, jóember...

2022. május 13. 18:00

Lepukkant az egészségügy, haldokló oktatás, nincs szociális háló...

2022. május 13. 18:00
null
Perjés Zoltán
Facebook

„Minek ide minisztérium, jóember...
lepukkant az egeszségügy, haldokló oktatás, nincs szociális háló, mondernkori rabszolgaság a hazai munkaügy, a környezetvédelem meg csak hátráltatja a nertársak építkezéseit...”

*

Kapcsolódó

Hivatalos: őket kérte fel miniszternek Orbán Viktor
Lesz néhány személycsere és új minisztérium is. Mutatjuk az új kormány névsorát! Bővebben is érdekel...

Lesz néhány személycsere és új minisztérium is. Mutatjuk az új kormány névsorát!

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2022. május 15. 14:08
javaslom - jav.
KBA98
2022. május 15. 14:07
Perjés Zoltán a nagy megmondó! Nem tudom, hányszor volt beteg, hányszor szorult a nagyon sz.r magyar egészségügy szolgáltatásaira. Javaslom, menjen Amerikába, Svédországba, Hollandiába, vagy Angliába. Ott sincs kolbászból a kerítés, egy szakorvoshoz eljutni, hosszú hónapokba és nagyon sok pénzbe kerül. Itt is van várólista, de van háziorvos (kinek ilyen, kinek olyan), nem állítom, hogy minden tökéletes. Minden hibájával együtt, főleg mióta a felhőbe kerülnek a receptek nem kell az orvosnál a felírásra várakozni, még a beutaló is a felhőbe kerül, ha valaki kivizsgálásra megy nem kell e leleteit cipelnie, mert szintén a felhőben megtalálható minden a betegről. Én örülök ennek, mert láttam eddigi életem során már elég sok mindent annál is inkább, mert 43 évet dolgoztam az egészségügyben. Láttam a fejlődést, a hibákat, de mindent összefoglalva nem vagyok elégedetlen. 77 éves vagyok és kórházba "csak" szülni és dolgozni jártam, nem voltam- és vagyok beteg. De látom, hogy az emberek sokszor félvállról vesznek sok mindent. Jogkövető állampolgár vagyok és miután tisztában vagyok azzal, hogy mi a jó- és mi a rossz nekem, így ezek szerint élek. Egyszóval a lehetőségek szerint vigyázok magamra és segítek másoknak is. Javaslok a szóhányónak, hogy nézzem magába, de -hogy a nagy hazudozó szavaival éljek - el lehet innen menni!
Rocktoberi
2022. május 15. 13:21
Te vagy lepukkanva, drogos faszszopó. Engem mindig elláttak rendesen amikor beteg voltam.
akiaki
2022. május 14. 21:45
ez a pernyés művészke? bazmeg
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!