Újabb 11,8 milliárd értelmetlen hirdetésekre

2020. május 26. 09:47

A kormánypropaganda zavartalanul dübörög tovább.

2020. május 26. 09:47
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„A járványveszély még el sem múlt, a gazdasági válság pedig már itt van a nyakunkon, de a kormánypropaganda zavartalanul dübörög tovább. Mindössze egy hónap alatt elkölthették (pontos elszámolás persze nincs, csak találgatunk) azt a több mint hatmilliárd forintot, amit április elején bíztak Balásy Gyula állami hirdetési pénzeket felszívó cégcsoportjára.
https://g7.hu/…/hatmilliard-meg-kellett-hogy-mindenki-erte…/

Tehát épp itt volt az ideje a következő adagnak: a friss megállapodás szerint újabb 11,8 milliárd forintot költhetnek el a korábban biztosított, 50 milliárdos keretből az »Európa jövőjét érintő nemzetközi és hazai színtéren történő kormányzati kommunikációra«, vagyis arra, hogy ismét a kormány sikerpropagandája folyjon a csapból is. Lehetne persze ezt hasznosan is csinálni, valódi felvilágosító kampányt folytatni a koronavírus elleni védekezés fontosságáról és módszereiről, de biztos vagyok benne, hogy nem ez lesz, hanem újabb kék plakátok és internetes hirdetések, amelyek már a 2022-es választási kampány részei.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2020. május 27. 05:46
Neked értelmetlen a kormánypárti hirdetés mert hülye vagy hozzá..
bunko_jobbos
2020. május 26. 18:47
"Újabb 11,8 milliárd értelmetlen hirdetésekre" Óriási összeg kidobása, pedig ezt Gyuri bácsinak is lehetne adni. :-))))) Ha ti lennétek, akkor biztosan ő kapná meg... a százszorosát.
makapaka2
2020. május 26. 18:23
Ez a szerencsétlen pojáca lyukas zoknis, szereplési lázban ég .Valaki leállíthatná már!
youngboy
2020. május 26. 17:44
Számold már össze Hadházy, mennyit fizetünk feleslegesen a te szart se érő képviselőségedért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!