A poszthumanizmus hajnala

2020. február 26. 20:19

Horthy népe Kádár népévé, Kádár népe Orbán népévé alakult.

2020. február 26. 20:19
Vona Gábor
Azonnali

„Most, a poszthumanizmus hajnalán viszont eldől majd, mekkora lesz az a mozgástér, amelyben a világ szembenéz a migráció, a klímaváltozás, a digitalizáció és az új világrend kérdéseivel. Mi pedig a legrosszabb, amit tehetünk, ha folytatjuk a hideg polgárháborút, a most is tartó huszadik századunk törzsi harcait. Ezzel nem szépen lassan, hanem nagyon gyorsan egy tragikomikus torzóvá válhatunk a világban, egy egykori bezzegország abszurd skanzenévé, amely a Kárpátoktól ölelve vívja harcait, amiket senki nem ért a világban, de a legszomorúbb, hogy már mi sem.

Horthy népe Kádár népévé, Kádár népe Orbán népévé alakult.

Nem Orbán Viktor bukása fogja elhozni a felemelkedést, az önmagában csak egy újabb super-ego népévé tenne bennünket. Jönne valaki más, valami másfajta ugyanazzal. Ha a 21. században sikeresek akarunk lenni, akkor nem csak arra kell fókuszálni, hogy idén van Trianon 100. évfordulója, hanem arra is, hogy öt év múlva lesz 200 éve, hogy Széchenyi felállt az országgyűlésben.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 153 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2020. február 28. 13:23
"Ha a 21. században sikeresek akarunk lenni..." Azért meg kell hagyni, jó vastag bőr van a képén, hogy ossza az észt éppen ő aki a politikai palettán a legaljasabb, legmocskosabb féreg! Egy mocskos ízig-vérig büdös kommunista sötét lelkű szarházi. Azok (nem ők, mert ez nem ember) képesek minden aljasságuk ellenére szégyen nélkül szerepelni... Pffff!, de egy mocskos féreg.
formaegy
2020. február 28. 13:07
Még az a szerencse te hímringyó, hogy nem tartozol a magyar néphez! Te egy degenerált, hazug, mocskos hazaáruló tróger féreg vagy, akit embernek hívnak, de csak egy féreg!
egyvilág
2020. február 28. 11:10
Egy összefoglaló írás a nemzetről, nemzeti identitásról, a nemzetek egységéről és törésvonalairól. https://egyvilag.hu/temakep/074.shtml
III. Öreg Banya
2020. február 28. 03:21
Szar buzi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!