Túlspannolt vadkacsa

2017. október 26. 07:21

Felbukkantak hát azok, akik marhára unják már a szexuális zaklatási ügyeket.

2017. október 26. 07:21
Friss Róbert
Népszava

„Felbukkantak hát azok, akik marhára unják már a szexuális zaklatási ügyeket. A lincshangulatot. Akik szerint túlspannolták az egészet. S miközben együtt érezve, mélyen tiszteletben tartják minden megszólaló fájdalmas, traumatikus emlékeit, szólniuk muszáj a főrendező személyes életútjának másik aspektusáról, az értékteremtő oldalról, a művészemberről is. Függetlenül minden egyébtől az Örökkévaló előtt mondják, Marton László sokuknak munkát adott, sokakat bújtatott a Kádár-rendszerben. Jó igazgató volt, a jó színészek mind szerették, ha Ő valami rosszat tett – lehet, de az más kérdés –, az sem tiporhatja sárba egy 75 éves nagy színházi ember életének minden eredményét. Makulátlan férfi. Sőt, Isten bocsássa meg, ha ezt a Sárosdi Lilla hallja, de egy úriember. A művészvilág meg már csak ilyen. A testi közelség, a nagy egyéniségek kisugárzása. De csak nem hiszitek, hogy bármelyik munkahelyen vagy csapatépítő tréningen a főnök nem dugja halálra a beosztottjait? Aki nem alkalmazkodik, az bizony búcsút mondhat a munkájának, az álmainak. Ez van, elég volt hát.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Text adósság
2017. október 26. 20:18
A vad liba miatt marad el a Vadkacsa
Morgen
2017. október 26. 15:00
Miért zavarja egyeseket az, hogy másoknak is van véleménye, meg szeme? Ez a magatartás olyan nácikos!
puszika
2017. október 26. 14:56
Ne kalandozz Robi elvtárs! Itt kizárólagosan Schillig Patkány előmeneteléről van szó!! Kicsi a guba!!!!
nyugalom
2017. október 26. 14:26
Unjak? Meg csak most kezdodott! A mosdatas valoban most kezdodik, eloszor kicsi tanacskoztak....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!