Leslye Walton: Ava Lavender különös és szépséges bánata

2017. április 01. 07:47

Megvan benne minden amit szeretni szoktam: családregény, több érdekes női karakter, egy csipet boszorkányság, és romantika.

2017. április 01. 07:47
theodora
Dóri Online Olvasónaplója

Ez a történet olyan mintha az író összegyúrta volna a Csokoládé (Joanne Harris) és Az átkozott boszorkák (Alice Hoffman) történeteit: adott több női karakter, akik csak egymásra számíthatnak, mert a szerelem csak veszélybe sodorja őket. Adott egy kisváros/városrész, ahol problémát jelent, hogy ezek a különös nők-lányok, hogyan illeszkedjenek be, van egy kis ételmágia, szellemek és misztikum és a könyv végén a feloldozás lehetősége.

Faltam ezt a könyvet, mert hangulatos, érdekes a történet annak ellenére, hogy erősen koppintás szaga van. Ha még nem olvastátok a fent idézett könyveket, és vevők vagytok a szép, kicsit boszorkányos történetekre, akkor el fog varázsolni ;)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!