„Elegünk van a mocskos Fideszből”

2017. április 10. 14:03

Ha erre ismét cinizmus lesz a válasz és Soros-bérencezés, azzal csak tovább szítják a tüzet. De szítsák csak, a következő alkalomra akkor meglesz a 100 ezer ember.

2017. április 10. 14:03
Kálmán Attila
Kettős Mérce

„És nem az a lényeg, hogy bejut-e a tömeg a Parlamentbe, a Fidesz-székházba, vagy bárhová máshova. Ezek a fiatalok (és idősebbek, de most főleg fiatalokat láttam) lelkesek és elkeseredettek egyszerre, de nem fognak komolyan balhézni azért a rohamrendőrökkel, hogy elfoglaljanak valamit. Itt az volt a fontos és a következő tüntetéseken is az lesz az, hogy egyre többen ráébrednek, hogy nem kell egyedül, reménytelenül küzdeni a mindennapokban, hanem együtt, közösen gyalogolhatnak a változás felé.

Sokszor hallani tüntetések végén, hogy »na, megint nem történt semmi!« Itt viszont az volt az alapélmény, hogy valami elindult: itt vagyunk, sokan vagyunk és KURVÁRA ELEGÜNK VAN!

Ha erre ismét cinizmus lesz a válasz és Soros-bérencezés, azzal csak tovább szítják a tüzet. De szítsák csak, a következő alkalomra akkor meglesz a 100 ezer ember. És ők nem fogják megunni és nem mennek haza, mert úgy néz ki, már nincs hová hátrálni. Vagy a rendszer megy, vagy ők.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2017. április 11. 07:12
Nekem meg belőletek van elegem, mocskos ellenzék volt kormánytöbbség!
vigyor
2017. április 11. 07:01
Rossz hírem van kedves, én szavazó pont leszarja, hogy neked miből van eleged, Egész egyszerűen nem érdekelsz. Kicsit se. Jövőre elbattyogok szavazni, és legyél erős, akkor sem az fog érdekelni, hogy neked miből van eleged....
lilla
2017. április 10. 21:51
> KURVÁRA ELEGÜNK VAN! Szar ugy! Igy jartatok... ;)
zőldsas
2017. április 10. 21:44
Sajnos ez volt az a forgatókönyv melyet évek óta írtak Sorosék. Mondvacsinált indokok alapján egymásnak ugrasztani az embereket. Sikerült! De ha az ember leül egy csendes sarokba akkor rájön ugyanez megesett Ukrajnába és folytatódik a Balkán valamennyi országába. Szerbiába nem fogadják el a választási eredményeket. A két ország 1918. óta nem volt ilyen barátságba és ez bizony egyeseknek zavaró. És ha majd két oldal hívei tömegesen egymásnak esnek a zombik már ott állnak kenyérrel a kezükbe, hogy a folyó vérből tunkoljanak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!