Blacksad – Árnyak között

2016. december 17. 09:04

Engem már a borító megvett kilóra, annyira dögös az a sötétből kivilágító zöld macskaszempár a füstölgő cigivel a szájában.

2016. december 17. 09:04
FilmBaráth
Smoking Barrels

Engem már a borító megvett kilóra, annyira dögös az a sötétből kivilágító zöld macskaszempár a füstölgő cigivel a szájában, hogy azonnal ellenállhatatlan vágyat éreztem, hogy nekifogjak az olvasásnak. Néhány perc alatt ki lehet végezni ezt a sajnos túlságosan vékonyka kiadványt, de minden képkockáját élvezet végignézni, mert annyira dinamikusak, hangulatosak és kifejezőek. Engem eddig tényleg nem hoztak lázba a képregények, de mivel imádom a noir műfaját, Blacksad világába azonnal beleszerettem, és nagyon várom már a következő részt (ha valakinek van valami infója arról, hogy mikorra várható a folytatás, írja meg legyen szíves kommentben, előre is köszönöm!).

A minimál sztoriért tökéletesen kárpótol bennünket a látványos kivitelezés, élettel teliek a jelenetek. Tökéletesen kifejezőek a képek, abszolút átélhetőek a Blacksad-del történt kalandok, szinte nekünk is fáj az a nem éppen kissúlyú ütéssorozat, amelyet egy orrszarvútól és egy medvétől kap (ne féltsük főhősünket, visszakapják ők ezt annak rendje és módja szerint), az egyetlen lövöldözéses képsorozat pedig annyira izgalmas, hogy komolyan kezdünk aggódni őmacskaságáért. Azt már csak mellékesen jegyzem meg, hogy akad itt ökölvívó gorilla, orángután énekes-gitáros, iguana bérgyilkos, és megannyi érdekes karakter, akik mindannyian hozzáadják a magukét ahhoz, hogy gátlások nélkül elvesszünk a képregény szürkén ragyogó világában.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!