Virág Emília – Boszorkányszelídítő

2016. szeptember 08. 11:10

A tavasz egyik meglepetése volt Virág Emília regénye, a Sárkánycsalogató. A második résznek más hangulata volt, mint az előzőnek – sötétebb, komorabb.

2016. szeptember 08. 11:10
theodora
Dóri Online Olvasónaplója

Ennek a résznek más hangulata volt, mint az előzőnek - sötétebb, komorabb. Sokszor szóba került a halál, a kínzások, és szegény Adri is szinte végig pánikban volt. Nem volt benne annyi humor sem, mint az előzőben, tényleg egy más tónusú regényről van szó, ezért nekem nem is tetszett annyira :( Inkább egy fantasyba oltott chikclitnek tűnt helyenként a párkapcsolati kérdések miatt.

A könyv szerkezetét is aránytalannak éreztem - az első fele hosszabb, és elnyújtott. Kevés újdonság történik, úgy éreztem ugyanazokat a köröket futják a szereplők - persze voltak benne izgalmas részek, de a második rész jobban tetszett. Ettől függetlenül jó a könyv, szórakoztató, és kíváncsi leszek a folytatásra is, ha lesz :)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!