Ezt vallja az Alt Right

2016. augusztus 25. 11:40

Az Alt Right hisz abban, hogy a nyugati civilizáció az emberi fejlődés csúcsa, és támogatja három alapvető pillérét: a kereszténységet, az európai nemzeteket és a joguralmat.

2016. augusztus 25. 11:40
Vox Day
Vox Popoli

Annak érdekében, hogy létrehozzuk az Alt Right magfilozófiáját, ami alapján mások építkezhetnek:

1. Az Alt Right politikai értelemben vett jobboldalon foglal helyet mind az amerikai, mind az európai értelemben. Nem szocialista, nem progresszív, nem liberális, nem kommunista, marxista, kulturális marxista, neokon.

2. Az Alt Right annak a fősodorbéli konzervatív mozgalomnak az ALTERNATÍVÁJA, amelyet az USA-ban névleg Russel Kirk Tíz konzervatív értéke jellemez, de a valóságban visszafejlődött a progresszivizmus felé. Az Alt Right egyben a libertarianizmus alternatívája is.

3. Az Alt Right nem egy defenzív attitűd, elutasítja nemes vereség koncepcióját. Ez a támadás előregondolkodó filozófiája, a kifejezés minden értelmében. Az Alt Right a győzelemben hisz, amihez kitartás és a tudománnyal, a realitással, a kulturális tradíciókkal és a történelem tanulságaival való harmónia szükséges.

4. Az Alt Right hisz abban, hogy a nyugati civilizáció az emberi fejlődés csúcsa, és támogatja három alapvető pillérét: a kereszténységet, az európai nemzeteket és a joguralmat.

5. Az Alt Right nyíltan és bevallottan nacionalista. Minden nacionalizmust támogat, valamint vallja, hogy minden nemzetnek joga van az idegen beavatkozás és bevándorlás nélküli létezéshez.

6. Az Alt Right antiglobalista. Minden olyan csoportot ellenez, ami globalista ideálokért és célokért küzd.

7. Az Alt Right anti-egalitáriánus. Azért utasítja el az egyenlőség gondolatát, amiért az unikornisokét és a leprikónokét. Az emberi egyenlőség nem létezik semmiféle megfigyelhető tudományos, jogi, anyagi, intellektuális, szexuális vagy szellemi formában.

8. Az Alt Right tudománypárti (scientodific). Elfogadja a jelenlegi tudományos módszer eredményeit (scientody), miközben megérti: a) ezeket az eredményeket később felülvizsgálhatják, b) a tudományos társadalom ki van téve a korrupciónak, c) hogy az ún. tudományos konszenzus nem a tudományos módszeren alapul, hanem a demokrácián, tehát eredendően nem tudományos.

9. Az Alt Right hiszi, hogy identitás > kultúra > politika.

10. Az Alt Right ellenzi bármelyik bennszülött etnikai csoport hatalmát vagy dominanciáját a másik felett, kifejezetten az uralt népek szuverén hazájában. Az Alt Right ellenzi, hogy bármilyen nem bennszülött etnikai csoport túlzott befolyást szerezzen bármilyen társadalomban nepotizmus és törzsiség útján, vagy bármilyen más alapon.

11. Az Alt Right szerint diverzitás + közelség = háború.

12. Az Alt Rightot nem érdekli, mit gondolsz róla.

13. Az Alt Right elutasítja a nemzetközi szabadkereskedelmet és az emberek szabad mozgását, amelyet a szabadkereskedelem megkövetel. A nemzeten belüli szabadkereskedelem előnyei nem szolgálnak bizonyítékként a nemzetközi szabadkereskedelem előnyeire.

14. Az Alt Right hisz abban, hogy biztosítanunk kell a fehér emberek létezését és a fehér gyerekek jövőjét.

15. Az Alt Right nem hisz általában bármelyik rassz, nemzet, nép, alfaj felsőbbrendűségében. Minden rassznak, nemzetnek, népnek és emberi alfajnak megvannak a maga egyedi erősségei és gyengeségei, és rendelkeznek a szuverén joggal, hogy zaklatás nélkül azon a bennszülött kultúrájában tartózkodjon, amit előnyösnek talál.

16. Az Alt Right egy olyan filozófia, ami értékeli a békét a világ nemzetei között és ellenzi az olyan háborút, ami az egyik nemzet értékeit szeretné egy másikra erőltetni; illetve ellenzi az olyan törekvéseket, amelyek háború, népirtás, bevándorlás és genetikai asszimiláció révén akarnak kiirtani nemzeteket.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OberEnnsinnen
2016. augusztus 25. 16:33
Ez különösképpen tetszik: "10. Az Alt Right ellenzi bármelyik bennszülött etnikai csoport hatalmát vagy dominanciáját a másik felett, kifejezetten az uralt népek szuverén hazájában. Az Alt Right ellenzi, hogy bármilyen nem bennszülött etnikai csoport túlzott befolyást szerezzen bármilyen társadalomban nepotizmus és törzsiség útján, vagy bármilyen más alapon."
75% adósság + olimpia. NOOORMÁLIS?!
2016. augusztus 25. 14:34
"ellenzi az olyan törekvéseket, amelyek háború, népirtás, bevándorlás és genetikai asszimiláció révén akarnak kiirtani nemzeteket." és az adminisztratív/bürokratikus népirtás, a kulturális asszimmiláció?
csi
2016. augusztus 25. 13:39
Ez az Alt Right lényege: https://www.youtube.com/watch?v=JPnZa1FHcN4 Azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne.
Knerten
2016. augusztus 25. 13:36
Wow. Szuper, világos, bátor, egyenes beszéd.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!