Nőnapra: a legvagányabb csajok a sci-fi és fantasy világából

2016. március 09. 09:07

Erősek, vagányak, semmi sem állhat az útjukba és még a legvadabb akciójelenet kellős közepén is észbontóan jól néznek ki.

2016. március 09. 09:07
SF Blog
SF Blog

Leia hercegnő

Bár puritán fehér klepetyusával és briósra emlékeztető hajtekercseivel a divatikon-címre nem pályázhat, Leia Organa mégis párját ritkítja a hercegnők között. Felejtsük el a tiarákat és a bálokat: ez a királylány mesterlövészeket megszégyenítően lövöldöz, igazi hadvezérként csatázik és nincs az a slamasztika, amiből ne tudna kimászni.

Buffy Summers (Buffy, a vámpírok réme)

»Szőke kislány, aki bemegy a sötét sikátorba és meghal« - ismerős a horror-klisé? Joss Whedon, a sorozat szellemi atyja ezzel akart leszámolni, amikor megálmodta Buffy Summers karakterét. Az elsőre bájosnak tűnő, ám valójában kőkemény démonvadászt Sarah Michelle Gellar keltette életre a képernyőn. Bár Buffy igazán csinos, sikerét mégis inkább annak köszönheti, hogy karaktere igazán összetett és izgalmas fejlődésen megy keresztül a sorozat folyamán.

Trinity (Mátrix)

Carrie-Ann Moss leghíresebb alakítása a Mátrix fekete bőrszerkós, megállíthatatlan hősnője. Trinity számítógépes programozó és hacker, akinek sikerült megszöknie a Mátrixból. Keménynek tűnik, mint a kő, de valójában bármit megtenne azokért, akiket szeret. A végsőkig harcol azért, amiben hisz és a legnagyobb áldozattól sem riad vissza - egy valódi, modern hősnő!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jairus
2016. március 13. 09:24
"puritán fehér klepetyusával" klepetusnak írják pontosan. Ehh. Tele az internet buta betűribancokkal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!