Star Wars Rebels: féltávnál a 2. évad

2016. január 20. 09:02

Fejlődőképes. Leginkább ezzel a szóval tudnám jellemezni a Star Wars Rebels című sorozatot.

2016. január 20. 09:02
Nedewya
Sorozatjunkie

Fejlődőképes. Leginkább ezzel a szóval tudnám jellemezni a Star Wars Rebels című sorozatot. Mindezt azzal tudnám indokolni, hogy míg az első évad (ha nem is nagy számban) tartalmazott gyengébb történeteket, a második évad eddigi részei kivétel nélkül megütötték a minőségileg elvárható szintet.

Apró hullámzások persze voltak, de ez még a legjobb sorozatoknál is előfordul. Bár amikor tizedjére nézzük végig ahogy főhőseink egy komplett birodalmi flottát játszanak ki valamilyen filléres trükkel, egy kicsit húzom a számat.

Azonban de addig hajlandó vagyok ezeket a nem túl kreatív, viszont rendkívül zavaró írói húzásokat megbocsátani, míg olyan részeket kapok kárpótlásul mint a Brothers of the Broken Horn (2×05), a Blood sisters (2×07) vagy a Legacy (2×10).

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!