Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.: kezdett a 3. évad

2015. október 03. 12:51

Az Agents of SHIELD annak idején a közepes 1. évad után egy egészen korrekt 2. szezonnal folytatta a pályafutását, most pedig az idei premier úgy tűnik folytatja a javuló tendenciát.

2015. október 03. 12:51
superpityu
Sorozatjunkie

Látszik a fejlődés a sorozaton, kilométerekkel jobb az egész, amióta kicsit kitágulhatott az univerzum az Inhumans-szál által. Valamint a karakterek fejlődése is szimpatikus, viszont már annyi szereplőnk van, hogy lassan nehéz lesz számon tartani őket.

Ennek kapcsán azért örülök, hogy készülőben van a Marvel’s Most Wanted (a Mockingbird-spinoff), mert szinte fájt, hogy Bobbi nem terepen dolgozott a kezdésben. Ráadásul, ha ő és Hunter saját missziót kap, kicsit több idő juthat a régiekre, valamint a beharangozott Secret Warriors-ra.

Ha már a sok szereplő, tavaly is nagy sirámom volt, hogy Ward továbbra is képernyőn van, sajnos idén is jelen lesz, de kicsit mókás, hogy a premierbe sem fért már be, hiszen meg kellett alapozni Constance Zimmer karakterének. Sőt May is távol volt, így egészen érdekes volt, hogy Coulson másokkal kényszerült megosztani a problémáit.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!