Bizony kedves MTVA! Én is fizetek ám abba a 80 milliárdba

2015. október 09. 08:49

Lehet azért haragszanak, mert az ő műsoraikkal ellentétben a kereskedelmi tv-n futó műsorokat nézik is? Egyedül abban vagytok jók, hogy eltüntessétek a pénzt úgy, hogy ne maradjon nyoma.

2015. október 09. 08:49
Majka
Facebook

Felhívtak kb egy hónapja az MTVAbol (M1) ,h menjek egy műsorba szerepelni. Zenés műsor. Mondom oke. Leszervezték. Jövő hét, beszélgetés, külön nekem hívott vendég , előinterjú, produkció a helyszínen , szerették volna ha forgatunk előtte pár bejátszót, szóval nagy haccacáré. Nem is értettem igazából minek ekkora felhajtás.

Ma reggel szóltak , h mégsem hívnak olyan embereket meg a műsorba ,akik jelenleg kereskedelmi tv-n futó műsorokban szerepelnek. De majd ha lemegy a Sztarban Sztár akkor mehetek.. Rajtam kívül tudok meg valakit aki szinten emiatt nem mehet , de nem fogok az ő nevével példálozni .

Szóval büntet az M1 mert szerepelek egy nagy esztrád műsorban egy másik csatornán..(????)

Talán lehet azert haragszanak , mert az ő műsoraikkal ellentétben, a nagy kereskedelmi tv-n futó műsorokat nézik is? Vagy azért ,mert ők elköltik az összes kereskedelmi televízió összköltségvetésének többszörösét (évente 80milliárdot!!! ), és meg ugy sem tudnak 5 százalék felé menni nézettségben? Vagy mi lehet az oka? Miert haragszanak azokra az emberekre akik »tényleg« szórakoztató műsorokban szerepelnek?

De ha már ilyen gőgösek vagyunk!! Finoman közlöm ,hogy a Facebook oldalam többen nézik,mint a ti műsoroknak nevezett szörnyűségeiteket. ( tisztelet a kivételnek ) . Ráadásul azt csak 3 csináljuk és kicsit kevesebbért ,mint 80mrd.. Ideje lenne valami varázslós műsort csinalni , mert egyedul abban vagytok jok, hogy tüntessétek el a pénzt ugy, hogy ne maradjon nyoma. Finoman közlöm ,hogy a Facebook oldalam többen nézik,mint a ti műsoroknak nevezett szörnyűségeiteket.Az egyetlen közös bennünk az ,h az ebben is , meg abban is az én pénzem van. Bizony kedves MTVA !! En is fizetek ám abba a 80milliardba egy keveset .. De ez nyilvan nem ok arra ,h ne ignoráljatok. Ezt csak ugy mondtam.

De talán a legfontosabbat a végére hagytam .

NEM én szeretnék menni hozzátok ,hanem TI szeretnétek ,ha mennék. De NEM fogok.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 182 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Felhasználó név
2017. január 12. 08:00
Majka a ValoVilàgos "sztàr" megmondja a frankot?! Nekunk ilyenek a sztàrjaink...
Hapci
2016. december 28. 15:46
Ez a csávesz jobban ír, mint gondoltam. :D Amúgy meg - helyesírástól/központozástól függetlenül - igaza van, az MTVA 1 fos.
Fahrenheit 451
2016. február 26. 18:23
Varnus közölte, hogy csak egyesekkel különbözött össze, akik ritkán szerepeltek, de nem nevezte meg őket.
Fahrenheit 451
2016. február 26. 18:23
én kettőt láttam, ami még azt is tolta, hogy KE akar lenni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!