Adj esélyt a fáknak, olvass villanyon!

2015. szeptember 11. 10:49

Már három éve velem van Kindli és szolgáltatja a jobbnál jobb könyvélményeket.

2015. szeptember 11. 10:49
theodora
Dóri Online Olvasónaplója

Nem tervezem lecserélni, de nemrég futottam bele ebbe a tesztbe, ez alapján körvonalazódott, hogy ha újat keresnék akkor milyen extra funckiókat szeretnék az új ekönyvolvasómba:

- érintőképernyő

- háttérvilágítás (de ki is lehessen kapcsolni, nem mint a fenti Kobo-ban)

- csecse menürendszer, könnyű mappákba rendezés

- statisztikák érdekességképp (pl.: "nyomon tudjuk követni olvasási teljesítményünket, akár egy adott időszakra akár az aktuális könyvre lebontva. Látható, hogy hány órát töltöttünk eddig olvasással, ez alatt az idő alatt hány könyvet/az adott könyvből hány oldalt olvastunk el. Még azt is megmutatja nekünk az eszköz, hogy egy óra vagy egy perc alatt hány oldalt olvasunk el, mennyit lapozunk.") plecsnik szerzése (lásd szintén a fent idézett cikket)

- wifi

- hangszóró, fülhallgató csatlakozó (hangoskönyvekhez pl.)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dé208
2015. szeptember 25. 08:43
...az különösen szép, hogy "nyomon tudjuk követni olvasási teljesítményünket" Amúgy meg Védd az erdőt, egyél hódot...
vgyula
2015. szeptember 19. 17:31
Annyira sajnálom, akik nem papír alapon olvasnak igazán irodalmi igényű regényeket, más szépirodalmi műfajokat, akár cikkeket. Persze, nem lehet félre tolni a KINDLI-t, akad haszna neki is. De tessék könyveket kézbe venni! Érezni a papírt, amint az író, mikor írógépébe, asztalára tette. S rótta rá gondolatait. Szegény fiatalok, azért bízom bennetek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!