Baloldali kupleráj

2014. október 03. 19:50

Tobzódik az ősz, telített a szellemi piac, ehhez már Kálmán Olga legendás könyörtelensége is kevés, így hát nem beszélünk senkiről.

2014. október 03. 19:50
szék
Gondola

„Tobzódik az ősz, a magyar ősz, azt nem mondhatjuk, hogy zsong, mert az a tavasz dolga. Telített a piac, a magyar belpolitika mélységesen intellektuális szellemi piaca. Mindenki elemez, mindenki kommentál, mindenki magyarázza a megmagyarázhatatlant, mi lett a baloldallal.

Nincs kedvem belemenni ebbe a reménytelen iszapbirkózásba, nem tudom, nem is akarom új megvilágításba helyezni a kialakult, bár még nem végleges állapotokat. (...) Ehhez már Kálmán Olga legendás könyörtelensége is kevés, így hát nem beszélünk senkiről. (...)

Nem beszélünk Falus Ferencről, az emberek gyógyítójáról, a magyar Albert Schweitzerről sem, erről a politikai amatőrről és tehetségtelen kezdőről, akinek egyetlen sikere, hogy megszáradt már dús haja. De még hátravan a metrókocsik kerekeinek megszámlálása. Azért képes volt azt mondani, hogy Tarlós elvesztegette a négy évet. Képes volt.

És nem beszélünk Bokros Lajosról, erről a politikai szélhámosról, autentikus kaméleonról, aki szerint a MoMa (ez saját gigantikus pártja) nemzeti. Igen, úgy, mint ő, aki öt évig szapulta brüsszeli képviselőként az Európai Parlamentben saját hazáját. Most is egyetemi tanár. Ha már Schmitt Pált kiebrudalta a kérlelhetetlen közvélemény, meg lehetne nézni azt a sosemvolt panamai Bokros-diplomát, azt a spanyol nyelvűt. De hát senki nem jár utána, mert Bokrost széleskörű tisztelet övezi. Meg óriási közbizalom. (...)

És nem beszélünk Tóbiás Józsefről, mert minek. Kunhalmi Ágiról meg pláne nem, ő csak pislogjon szép szemeivel, hogy nagy esély a baloldali összefogás. Hát tényleg az.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2014. október 04. 19:29
a LEGVÉRMESEBB Kálmán Szolga rajongók egy 24 óra alatt 8 órát tölthetnek el kedvenc riporternőjükkel a depressziós emberek gyűjtőhelyén a valamikori AgroTV.-n amit az SZDSZ játszott át a HITGYÜLINEK
puszika
2014. október 04. 10:15
Kálmán Olga? Néhány éve a balliberátorok által felépített ostoba pletykás nő,akin minden kudarc látszik,és nagyon szenved ha vesztésre áll. Legendás könyörtelenség? Hát ha a kudarc elviselhetetlenségét annak nevezzük,talán igaz.Mert legendás sebességgel fejezi be csevegését riport alanyával, "majd meglátjuk" felkiáltással!!!!
balbako_
2014. október 04. 07:53
Semmi nem történt, csak az, hogy 2010 óta a király tényleg meztelen és ezt mára minden normális ember látja. A baj azonban az, hogy így is kapnak majd szavazatokat, és vajon a rájuk szavazó idióták mit akarhatnak? Miért gyűlölik ennyire a hazájukat, városukat, falujukat?
szokolaigyorgy@gmail
2014. október 04. 00:03
Kálmán Olga legendás könyörtelensége valójában csak legenda.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!