A Soros-hálózathoz köthető Magyar Péter európai parlamenti jelöltje

2024. május 20. 11:13

Dávid Dóra több szálon köthető Soros György által pénzelt szervezetekhez.

2024. május 20. 11:13
null

Nyitókép: Képernyőkép/Magyar Nemzet 

 

A Tisza Párt európai parlamenti képviselő-jelöltje a magyar közéletben szinte teljesen ismeretlen, de a Soros-hálózatban annál ismertebb szereplő – olvasható a Magyar Nemzeten

Gyakorlatilag biztosra vehető, hogy európai parlamenti képviselő lesz öt évre Dávid Dóra, a Tisza Párt listájának második helyezettje. A jogász 2014-ben az Advocates for International Development nevű szervezetnél volt gyakornok. Nehéz a véletlen művének tekinteni, hogy az említett szervezet egyik partnere jelenleg a Jenner&Block, David Pressman ügyvédi irodája. 2014-ben pedig a Soros-féle Open Society Initiative, valamint a szintén a milliárdos spekuláns által pénzelt Amnesty International volt a partnerük. 

Ezt követően Dávid Dóra 2015-ben közel egy éven keresztül annál a Save the Children nevű civil szervezetnél dolgozott, amely 2016 óta több alkalommal is kapott támogatást Soros György Open Society Foundations (OSF) nevű alapítványától.

 

Mindennek azért is van jelentősége 2024 májusában, mert a milliárdos spekuláns visszatérően a háború folytatását és eszkalációját hangsúlyozza, miközben Magyar Péter többször is arról beszélt, hogy nincsenek háborúpártiak az ellenzékben. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:29
🍓 ️ ­­É­­r­­­t­é­­­k­e­l­­d­­ ­­a­ ­s­­­z­e­­­x­­­i­­ ­p­­u­­­n­c­i­m­­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­.­­­𝐗­­𝟏­­𝟖­­­.­­­𝐅­­­𝐔­𝐍
kissb56
2024. május 20. 15:50
Egy igazi parazita pszicho-peti, aki mindig az aktuális gazdatesten élősködik. Köszöni szépen ha a birka követői kiküldik brüszzelbe.
Palatin
2024. május 20. 13:37
Magyar Péter viselkedését tekintve egy bunkó nyikhaj, lelki konzisztenciáját tekintve pedig egy pszichopata, aki akár közveszélyessé is válhat. Ez az ember nem ura a se a szavainak, se a tetteinek. A felhajtás, ami MP körül zajlik, az nem is öt minösíti elsösorban, - ö egy szokványos szélhámos -, hanem a bálványimádó, hiszékeny, gyarló híveit. Ö egy elkényeztetett, pökhendi, modortalan, nyikhaj, aki végtelenül túlértékeli magát. Semmiféle értékelhetö teljesítmény ninc mögötte. A cirkusz körülötte már a BÁLVÁNYIMÁDÁS jellegét ölti, ami sokat mond bizonyos rétegek politikai éretlenségéröl, megbízhatatlanságáról, helyzetfelismerési képtelenségéröl. Még az sem fordul meg a fejükben, hogy bálványuk egyetlen célja, hogy kijusson Brüsszelbe, hogy folytathassa megszokott luxus-életét. Azután nem fogunk sokat hallani róla. A Fideszen és a MHM-n kívül ebben az országban csak Gyurcsány féle dögkeselyük és Magyar féle veszett rókák vannak
valerian-0
2024. május 20. 13:11
Volt eddig kétsége valakinek arról, hogy a poloska peti a soros hálózathoz van kötve és onnan irányítják?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!