Semennyit sem érnek

2014. október 04. 13:36

Az egész baloldali bagázs, úgy ahogy van, alkalmatlan a feladatára, mindenkinek az volna a legjobb, ha lelépne a színről.

2014. október 04. 13:36
Kiss Tibor Noé
Új Szó

„Falus visszalépése után sem tiszta a helyzet. Az önmagát jobboldaliként jellemző Bokrost két baloldali párt, az Együtt–PM és a Demokratikus Koalíció elnöke támogatásáról biztosította, az MSZP viszont megosztott. A budapestiek Bokros mögé álltak, az országos vezetőség nem túl boldog. »Hét szocialista eddig hétféleképp nyilatkozott Bokros Lajos támogatásáról« – összegezte az Index.hu internetes portál. A legpontosabban Gőgös Zoltán elnökhelyettes fogalmazott: »Én kérek elnézést a választóktól!« Van miért.

Adott egy olyan kormányzat Magyarországon, amelynek erősen vitatható politikájáról annyian elmondták már a véleményüket. És adott egy ellenzék, amelynek legnagyobb pártjai arra is képtelenek, hogy egy normális jelöltet állítsanak Tarlós Istvánnal szemben. S ami még ennél is rosszabb, cinikusak. Üvölt róluk, hogy nem érdekli őket az egész, nincsenek ötleteik, nincs elhivatottságuk, nem hisznek semmiben. Az egész bagázs, úgy ahogy van, alkalmatlan a feladatára, mindenkinek az volna a legjobb, ha lelépne a színről. Lehet, hogy egy darabig a semmi maradna utánuk, de ők is ugyanennyit érnek. Semennyit.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Monkey4you
2014. október 05. 16:11
Seggfej!!! Te is egy nulla vagy!!! Húzzál a pecsába!!!
Burmin
2014. október 05. 09:29
Azért van valami abban ha Pozsonyban is ekkora pánikot kelt, hogy mennyire szar a baloldal Magyarországon. Fico adhatna tanácsot ő sokkal sikeresebb bár nemrég kapott egy gyomrost a választóktól. Na most meg még gáz sem jön az oroszoktól.
Rockpapa
2014. október 05. 09:15
Be kéne venni őket a magyar labdarúgás megújítása nevű programba, varjanak focilabdát.
1234
2014. október 05. 08:32
Noémi már csak pár tempó késéssel tudja követni az amúgy is csak ócska NOL árnyék ejrópa-elit konformizmust. Te mikor lépsz le? Esetleg visszaolvashatná liberálfasisztákat ajnározó, zorbánozó, butaságait amit az elmúlt évtizedben összefirkált.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!