Exkluzív: Lázár János feljelentette a kommentelőt egy teljesen átlagos hozzászólás miatt

2013. április 10. 13:57

Ha egy politikus nem bír lenyelni egy nem is trágár szavakkal megfogalmazott „dögölj meg”-et, akkor az mimózának tűnik a választott hivatásához képest.

2013. április 10. 13:57
Szily László
Szily László
Cink

„Derült égből villámcsapásként ért egy Csongrád megyei férfit, hogy a Szegedi Nyomozó Ügyészség idézést küldött neki, miszerint gyanúsítottként akarják kihallgatni. Elképzelése sem volt, hogy miért, míg ma délelőtt az ügyészségen ki nem derült, hogy Lázár János tett feljelentést becsületsértésért, egy komment miatt. Lassan tisztult a kép. Az ügyészek azt gondolják, hogy miután a Délmagyarország weboldalán megjelent a hír Lázár János autóbalesetéről, amiben egy nő meghalt, emberünk kommentelte be azt, hogy »Lázárt sem érdekli senki és semmi, engem sem érdekel Lázár. Nemhiába használt lézerblokkolót, és nyomták a közpénzt abba, hogy minél biztonságosabb autó védje a seggét, mert tudta, hogy állat módjára közlekedik. És igenis sajnálom, hogy nem ő maradt ott.«

Erőteljes, negatív véleményt megfogalmazó komment, de lássuk be, nemhogy nem kirívóan durva, de mivel politikusról szól, inkább jólfésültebbnek nevezhető az átlagnál. Én naponta kapok ilyeneket, mint mindenki, aki valamilyen formában online közönség előtt éli az életét, ráadásul bírósági ítéletek serege mondta ki, hogy egy közszereplőnek jóval többet kell tűrnie az átlagnál. Lázár becsületének megsértésére első és második olvasásra is maximum az »állat módjára közlekedik« tagmondat lenne alkalmas, de furcsa, ha erre az sértődik meg, akinek az életvitelszerű sebességtúllépései miatt volt szüksége lézerblokkolóra. Az utolsó mondatot pedig természetesen lehet ízléstelennek nevezni, de ha egy politikus nem bír lenyelni egy nem is trágár szavakkal megfogalmazott »dögölj meg«-et, akkor az mimózának tűnik a választott hivatásához képest.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ördöngös pepecselés
2014. június 23. 15:33
silly "nemtrágár" László honnan tud minden részletet ilyen pontosan? Netán ő volt a kommentelő?
ördöngös pepecselés
2014. június 23. 15:33
"Az ország fele ezt kívánja" ne bízd el magad a kiskocsmai többségetek még nem az ország fele
kuwiq
2013. december 27. 22:05
Ez a "kommentelő" gyakorlatilag azt állította, hogy Lázár a felelős a balesetért, mert "állat módjára közlekedik". Ez nem egyszerű, trágár politikusi bírálat, hanem kőkemény tényállítás! Nem kis különbség, nem véletlen, hogy perre megy a dolog, és Lázár meg is fogja nyerni. Persze, lehet mondani, hogy ez politikai ügy- csakhogy egy közúti baleset nem az. Ez a szily gyerek tényleg olyan, mint a neve, vagy pénzért ír ilyeneket?
Soma
2013. december 27. 22:04
Neked nem idézés, hanem elmeorvos kell.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!