Ki ez a magyar tehetség, aki már a Manchester City mai meccskeretében is ott lehet?

2024. március 16. 12:40

Az U21-es válogatottunk héten együtt edzett a héten a világ legjobb csapatával, a Newcastle ellen pedig be is mutatkozhat!

2024. március 16. 12:40

Fotó: Instagram/Michael Okeke

***

Villámkarrier a javából: a 18 éves Michael Okeke a héten együtt edzett az előző szezonban triplázó, azaz angol bajnoki címet és FA-kupát nyerő, valamint a Bajnokok Ligája-trófeát is elhódító Manchester Cityvel, a legfrissebb hírek szerint pedig szombaton már be is mutatkozhat a Newcastle United elleni FA-kupa találkozón.

Ezt is ajánljuk a témában

A magyar édesanyától és nigériai édesapától származó belső középpályás az elmúlt nyáron kötött profi szerződést Manchesterben, eddig az utánpótlásban számítottak rá, most viszont eljöhet a nagy pillanata. Ahogy arról a Londonban élő sportújságíró, Bocsák Bence beszámolt, a magyar U21-es válogatottnál is számításba vett tehetségnek minden esélye megvan, hogy a világ legpatinásabb sorozatában átessen a tűzkeresztségen.

 

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zolotarjov
2024. március 16. 18:20
Várjuk az első néger sakknagymestert..😆
john-lennon-a-libsik-kiralya
2024. március 16. 17:17
Ezért kell igyekezni a magyar fiatalságnak négerekkel összejönni és gyereket csinálni. Pár évtized múlva világsztárokkal telepakolt 11ünk lehet.
Zolotarjov
2024. március 16. 15:02
Csokeke..
renoman
2024. március 16. 14:24
Magyar az édesanyja! Libsibarmok és rasszistafaszfejek figyelmébe ajánlom ezt az apró momentumot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!