Rossi Szoboszlai hiányosságáról beszélt, Schumacher elhagyta otthonát, Dárdai Márton pedig döntött a sorsáról, majd kapott is a németektől

2024. január 28. 18:29

A hét sporthíreiből szemezgettünk.

2024. január 28. 18:29
ROSSI, Marco; SZOBOSZLAI Dominik

Dárdai Márton, Dárdai Pál 21 éves fia közösségi oldalán jelentette be, hogy a magyar nemzeti tizenegyet választja és a magyar felnőtt válogatottban szeretne szerepelni, nem pedig a németben – erről ide kattintva olvashat bővebben. A berlini születésű labdarúgó jelenleg a másodosztályú Hertha Berlin futballistája, ahol édesapja a vezetőedző.

Az egyik szurkoló így fogalmazott kommentjében: „Németként vérzik a szívem, de ez a helyes döntés!”, míg más azt írta: „Veszteség Németországnak!” egy hölgy pedig megerősítette: „A szívből hozott döntések a jó döntések, még ha hosszútávon szívesebben láttalak volna német színekben!”

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

A korábbi Forma–1-es autóversenyző, Michael Schumacher 2013 decemberében szenvedett súlyos síbalesetet Franciaországban. Azóta ágyhoz kötve, magatehetetlenül fekszik svájci otthonában, s folyamatos ápolásra szorul. Ahogy megírtuk, most kiderült, végre kimozdul otthonról a hétszeres világbajnok, a lánya, Gina-Maria Schumacher esküvőjére készül, amit a család egyik házában tartanak Spanyolországban. A lagzi Mallorcán, a Schumacher család tulajdonában lévő, 27 millió font értékű luxuskastélyban lesz.

Ezt is ajánljuk a témában

A magyar futballválogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi a minap egy olasz internetes újságnak nyilatkozott, s a csapatkapitányról, Szoboszlai Dominikről is szót ejtett – olvasható csütörtöki cikkünkben. Szerinte ő a Liverpool és a magyar válogatott gyémántja. Ennek ellenére a csapatában senkinek, 

még Szoboszlainak sincs szupersztár attitűdje, sztárallűrje, ez hiányzik belőle, de ez nem baj.

Az interjúból az is kiderült, hogy nemzeti csapatunk márciusban felkészülési mérkőzésen fogadja a Montella által vezetett Törökországot.

Ezt is ajánljuk a témában

A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka kislánya születése után két hónappal már vissza is tért a medencébe, és célba vette a párizsi olimpiát – írtuk pénteken. Az úszó arról is beszámolt, hogy már máshogy készül az olimpiára. Az edzéstervéről is elárult néhány dolgot. Ráadásul úgy néz ki, hogy nem a 2024-es nyári játékok lesz az utolsó nagy verseny Hosszú pályafutásában. Mert még most sem tudja kimondani, hogy vége.

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Türelem
2024. január 28. 18:55
A gyökerek......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!