Szoboszlai: Dühös voltam rá, de idővel rájöttem, apám miért hajtott

2023. október 28. 17:28

Gyermekkoráról is mesélt a BBC Sportnak adott interjújában a magyar tehetség.

2023. október 28. 17:28
SZOBOSZLAI Dominik

Exkluzív interjút készített Szoboszlai Dominikkal a BBC Sport, melynek során a nemrég 23. születésnapját ünneplő magyar klasszis többek között gyermekkoráról is mesélt.

Ezt is ajánljuk a témában

Szoboszlai: Szerintem ezért lett elég jó a technikám

Kiskorában az édesapjával való közös edzéseken „a technikáról szólt minden” – mesélte a Liverpool középpályása. mint mondta: édesapja letett néhány flakont a földre, neki pedig körülöttük kellett a labdát vezetnie. „Ekkor három-négy éves voltam, ha egy is eldőlt, minden alkalommal újra kellett kezdenem, amíg 14 éves koromra egy sem dőlt el” – mesélte a magyar klasszis. „Nem foglalkoztunk a taktikával vagy az erősítéssel.

A technikámról szólt minden. Lövés, passzolás és labdakezelés. Ballal és jobbal. Szerintem ezért lett elég jó a technikám

– részletezte a magyar válogatott csapatkapitánya. „Akkoriban néha dühös voltam rá a sok edzés miatt, de idővel megértettem, miért csinálta” – tette hozzá.

Az első edzésektől a csúcsig

A középpályás az interjú sorána arra is kitért: óriási élmény volt számára az első liverpooli napok edzései alatt, hogy Mohamed Szalah-val készülhetett, valamint elárulta azt is, mindent meg akar nyerni csapatával.

Premier League, FA Kupa, Európa-liga. Kit érdekel a második hely?!”

– fogalmazott a klasszis.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: MTI/AP/Jon Super

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
need-info
2023. október 28. 17:47
Hegymászós cikkek is jöhetnének...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!