Nagyon aranyos választ adott Szoboszlai Dominik, amikor a gyermeknevelésről kérdezték (Videó)

2023. október 12. 17:05

A Liverpool labdarúgójának határozott véleménye van a kérdésben.

2023. október 12. 17:05

Szülőnek lenni a legnehezebb feladat a világon – erre az állításra kellett reagálniuk a Liverpool játékosainak a klub tévéstábja által készített szórakoztató kérdezz-felelek videóban, amelyben Diogo Jota és Joel Matip mellett a magyar válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik is szerepelt.

A Liverpool tévéjének műsora a drukkerek nagy örömére betekintést enged a játékosok életébe, mégpedig oly módon, hogy a labdarúgóknak a műsorvezető kérdéseire, állításaira kell reagálniuk, és egy öt fokozatú skálán értékelniük, mennyire értenek egyet azokkal.

Ezt gondolják a Liverpool sztárjai a gyermeknevelésről

A családdal, szülőséggel kapcsolatos fenti kérdésre reagálva a magyar labdarúgó, aki gyakran kiemeli édesapjával, Szoboszlai Zsolttal való kapcsolatának jeletőségét – igennel válaszolt, vagyis teljesen egyetértett azzal, hogy a szülőség nagy feladat. A 26 éves Jota és a 32 éves Matip már apák, mindkettejüknek egy kisfia van, és tökéletesen egyetértettek vele, hogy szülőnek lenni nem a legegyszerűbb, de az egyik legjobb dolog a világon.

Még nincs gyereked, de tetszik, hogy egyetértesz!”

 – mondta Szoboszlai Dominik válaszára reagálva Joel Matip, míg Jota zrikálta egy kicsit a magyar játékost, mondván tapasztalat híján nem tudhatja milyen a szülői szerep.

„De van egy kishúgom!”  – reagált Szoboszlai, majd elismerve, hogy a többiek valóban tapasztaltabbak nála e téren, egy kissé arrébb állt az értékelő-táblán (Szoboszlai Dominiknak van egy 6 és fél éves húga, Szofi – a szerk.)

„Minden problémám eltűnik, amikor hazaérek, belépek az ajtón és látom, hogy a kisfiam mennyire örül nekem! Ez a napom fénypontja!” – osztotta meg a családdal kapcsolatos érzéseit Diogo Jota, és Matip is egyetértett vele. „Nincs csodálatosabb dolog a gyermekednél, senkire nem tekintesz úgy mint a saját gyerekedre” – mondta. 

„Tökéletesen egyetértek!”

  –  reagált csapattársai gondolataira Szoboszlai Dominik. „Majd meglátod te is, csak várd ki amíg apa leszel!” – válaszolta erre a portugál támadó.

Az említett részt a videóban 10:05-től kezdődően tekinthetik meg:

Nyitókép: Képkocka, YouTube-videó

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ergit
2023. október 12. 19:35
Jó apa lesz. :)
Szutykok
2023. október 12. 16:15
A tolvaj gyözike szektának muszáj mindenkit összeszarozniuk mert saját sikereik sose voltak!:DD
Ugandai Bubu
2023. október 12. 16:13
Narancsbulvárszar, fideszproli szint.
need-info
2023. október 12. 15:29
Szerintem meg a klónozás jobb... /humor/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!