Vas Blanka megszerezte első szakaszgyőzelmét a World Tour kerékpáros versenyen (VIDEÓ)

2023. június 17. 21:10

Vasárnap folytatódik számára a megmérettetés.

2023. június 17. 21:10
null

Vas Blanka a svájci körverseny első szakaszának végén fejezte be az SD Worx munkáját.

A 21 éves versenyző viszonylag simán nyerte a mezőnyhajrát az 56 kilométeres szakaszon.

Demi Vollering és Marlen Reusser felváltva dolgozott, hogy utolérje a szökésben lévő Elise Chabbeyt, majd a sprintben Blanka maga mögött tudta tartani Arlenis Sierrát – írta az Eurosport.

A megmérettetés vasárnap folytatódik: Vas ekkor sárga trikóban teker majd.

A célba való begördülésről készült videót alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Búvár Kund
2023. június 18. 07:21
Gratula Blanka! Szép munka volt!
need-info
2023. június 17. 23:35
Fantasztikus! Nagy hajrá volt a végén!
Coupdetat
2023. június 17. 22:05
"Volt pofája azt is beleszőni a mesébe, hogy ha béke lesz, de legalábbis tűzszünet, akkor az infláció is visszaáll a normális szintre. Azt most sem, soha sem, ő sem és az udvaroncai sem magyarázták még el, hogy miféle háborús/szankciós infláció az, amely kizárólag csak Magyarországot érinti, de mindjárt dupla, tripla mértékben, mint bármely másik tagállamot. A többi országban – azokban is, melyek belesodródtak a háborúba, hiszen átengedik a határaikon, légterükön a fegyverszállítmányokat, esetleg maguk is szállítanak fegyvereket az ukránok támogatására -, pontosabban 20 uniós tagállamban egy számjegyű az infláció, a többi tagországban 10-12,5 százalék között mozog, csak Magyarországon 20 százalék fölötti, de legalább bőven, 21,9 százalék. Ennél is boldogabbak leszünk, ha az élelmiszerár-inflációra vetjük szemünk sugarát. Az nálunk 33,2 százalék, a következő versenyző – egyben második helyezett – Szlovákiában 21,9 százalék, az uniós átlag 15,1 százalék. Tudom, hogy a birkagombákat ez nem érdekli, nem is értik, de minket, többieket igen. Tessék kedves a következő igehirdetéskor magyarázatot adni erre! Köszike." ---------------------------------------------------------------------------- „Németország akkor lesz a legnagyobb, ha legszegényebbjei lesznek leghűségesebb polgárai.” (Adolf H.) "Minél szegényebb valaki, annál valószínűbb, hogy fideszes" (HVG) "Medián: Az iskolázottság emelkedésével csökken a Fidesz támogatottsága" (444) "Ahol iskolázottabb a népesség, ott kevesebben szavaztak a Fideszre" (G7) Remélem a Kolhozcselédek is értik !
tapir32
2023. június 17. 22:05
Gratulálok! Hajrá Blanka!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!