Hatodszor bajnok a Patriots

2019. február 04. 07:02

A New England Patriots nyerte az 53. Super Bowlt.

2019. február 04. 07:02

A New England Patriots nyerte a profi amerikaifutball-liga (NFL) nagydöntőjét, az 53. Super Bowlt, miután 13-3-ra legyőzte a Los Angeles Rams együttesét.

Az atlantai összecsapás a Super Bowlok történetének legkevesebb pontjával záruló mérkőzését hozta.

A Patriots története hatodik bajnoki címét szerezte, ezzel az örökrangsor élén utolérte a Pittsburgh Steelerst. Az irányító Tom Bradynek ugyancsak ez volt a hatodik bajnoki címe, ő az első ilyen játékos az NFL-ben.

(MTI)

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DrPepper
2019. február 05. 09:14
Azt idei SB szakértőkl szerint is csalódás volt (különösen a drámai fordulatokban bővelkedő tavalyihoz képest..). Személy szerint a rögbit sokkal jobban szeretem és többre is tartom az amerikai focinál. Lényegében nincs benne üresjárat, még a sérüléseket is a pályán, játék közben látják el, kevesebb védőfelszerelés, nem csak maszkokat látsz, az egész őszintébb. Ja, és az idén VB lesz!!
realista
2019. február 04. 18:01
Szuper bóvli!
brekker
2019. február 04. 17:28
Aki kunsztokra vágyik menjen cirkuszba, vagy a nálunk alulértékelt tornaversenyekre.
brekker
2019. február 04. 17:21
Valójában a sokgólos meccsek a legunalmasabbak, mint amikor a filmekben autósüldözéssel és verekedéssel töltik ki az időt. Nem érezni bennük a géniuszok egymásnak feszülését. Nagy csaták mindig unalmasan kezdődnek, ugyanúgy folytatódnak, aztán mészárlással végződnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!