Aparobot egy napja

2024. április 17. 21:50

Aparobot valójában sosem kapcsol ki.

2024. április 17. 21:50
null
Béres Sándor
Béres Sándor

Nyitókép: Shutterstock 

Első helyiség: hálószoba. Legutóbb lezárt feladatok: függönykarnis és függöny felrakása, babaágy és pelenkázó építése, szekrény építése. Lezárt feladatok státusza: legmagasabb szinten lezárt (feleség jóváhagyta). Előkészítés archiválásra. Nyitott feladatok: ágyvetés, porszívózás, felmosás. Határ­idő: meghatározás alatt a legmagasabb szinten (feleség még nem szólt). Elektronikai eszközök státusza: bébiőr leltárba véve. Légzésfigyelő: leltárba véve. Forgó az ágy fölé: leltárba véve. Távirányító: leltárba véve. Okosóra-vásárlás: a legmagasabb szinten elutasítva (feleség által határozatlan időre elhalasztva). 

Második helyiség: nappali. Státusz: bútorok utasítás szerint kipakolva, a korábbi tulajdonos által felvitt négy festékréteg lekaparva. (Törölt fájl: festés nyomdafestéket nem tűrő értékelése.) További feladatok a helyiséget illetően: a törmelék kihordása a sitthez. (Memó: nem összeporolni a kihordáskor az egész házat!) A korábbi padló módszeres eltávolítása (megjegyzés: feszítővasat igényelni apóstól). A padló eltávolítását követően glettelési folyamat elindítandó, tíz perc után jóváhagyási kéréssel a legmagasabb szintről (feladat: feleség behívása a konyhából meózásra). Glettelési leltár felvéve. Glettvas: oké. Lepke: oké. Glett: oké. Szakértelem: nincs adat. Jóváhagyás után glettelés sötétedésig.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-77
2024. április 30. 18:48
🍓 ️ ­­A­­­ ­­d­­ö­­g­ö­s­­ ­­l­­á­­n­y­o­­­k­­­ ­­v­á­­­r­­­n­a­­­k­­­ ­­r­­­á­d­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­­.­­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!