Látta már a Reszkessetek betörők kivágott jelenetét?

2022. december 26. 13:49

Továbbra sem tudni, miért vágták ki.

2022. december 26. 13:49
null

A film két főszereplője, Harry és Marv a most napvilágra került felvételen a McCallister-ház utcájában autóznak, a jelenet végén pedig közösen énekelnek. A videó szélsebesen kezdett terjedni a közösségi oldalakon, a felvételt már csaknem félmillióan látták. 

Azt nem tudni, hogy a film készítői miért hagyták ki a filmből a jelenetet. 

Nyitókép: Twentieth Century Fox Film Corpo / Collection ChristopheL via AFP

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fokos2
2022. december 27. 04:18
Ritkán látható ilyen barom infantilis ökörség mint ez a "film". De valami barmok jó ötletnek tartják,hogy Karácsony tájékán minden évben előveszik ezt a bugyuta agysejtgyilkolásra alkalmas "mittudoménmit". Szóval ennek a megnézése helyett szerintem sokkal "okosabb" dolgot is tehetne az aki megnézi. Mondjuk nézze végig a mosógépe kímélő programját.
Szilágyi Miklós
2022. december 26. 22:28
Elmondom (20 év könyvkiadós tapasztalattal), miért vágták ki. Mert lassította a cselekményt. A feszes dramaturgia az egyik, ami eladja a Nagy Művet.
Predatorpeti
2022. december 26. 21:56
Mandíneren csak úgy tobzódnak a fontosabbnál, fontosabb hírek! :D Süllyedtek, srácok?
Istók3
2022. december 26. 20:01
Szerintem azért, mert Joe Pesci "feji" a kormányt. Úgy nem szabad teherautót vezetni. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!