Már elő lehet fizetni a Fantorzio nevű ponyvamagazinra

2017. április 28. 11:12

Egy elég erős borítóval és történetleírással indítják útjára a Fantorzio nevű ponyvamagazint, melynek készítői be szeretnék vinni a ponyvát az újságosokhoz. Az előfizetési akció már elindult, minél előbb csatlakozik valaki, annál olcsóbban jut a laphoz, és minél többen csatlakoznak, annál hosszabb lesz.

2017. április 28. 11:12

Egy éve írtunk a Fantorzio nevű tervezett ponyvamagazinról, melynek készítői be akarják vinni a ponyvát az újságosokhoz. A lap most meghirdette kissé bonyolult előfizetői akcióját, de a lényeg az, hogy minél előbb iratkozik fel valaki, annál olcsóbban juthat hozzá az első lapszámhoz, és minél többen fizetnek elő, annál hosszabb lesz a lap: ha lesz kétszázhuzsonöt előfizető, akkor egészen pontosan 96 oldalas.

Közben a Fantorzio honlapján elérhető már egy pár novella, ha valakit az érdekelne, hogy milyen lesz az irány. Ez pedig az első lapszám borítója, erőszaktevőket csecsemővel agyonverő Szűz Máriával:

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!