2016 legjobb játékai

2017. január 04. 10:15

Bár a videojátékok frontján mozgalmas évet zártunk, a magam részéről egyelőre csak egy szubjektív toplistával próbálnám elnagyolt keresztmetszetét adni mindannak, amit magunk mögött hagytunk, és amire személy szerint emlékezni fogok.

2017. január 04. 10:15
Felkai Ádám

2016 sokak örömére véget ért. Bár a videojátékok frontján mozgalmas évet zártunk, a magam részéről egyelőre csak egy szubjektív toplistával próbálnám elnagyolt keresztmetszetét adni mindannak, amit magunk mögött hagytunk, és amire személy szerint emlékezni fogok - de később tervezek még egy nagyobb összefoglalót az idei év jelentősebb szoftveres és hardveres eseményeiről is. Még annyit, hogy a listára első, idei és európai megjelenések közül szemezgettem, tehát nem tartalmaz semmilyen HD vagy definitív kiadást, illetve hiába jelent meg valami mondjuk Japánban, ha hozzánk nem jutott el, akkor nem kerülhetett fel (ami nem is baj, máskülönben az egész kimerülne annyiban, hogy Persona 5).

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!